درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

پزشکیان در دیدار با ایرانیان مقیم عراق: دنیا جنایت‌های رژیم صهیونیستی را دفاع از خود می‌نامد

رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جنایت‌های هولناکی که در غزه رخ می‌دهد گفت که رژیم صهیونیستی به ادعای دفاع از خود، مردم غزه را به خاک و خون می‌کشد. دنیا نه تنها در برابر توقف این جنایت‌ها کمکی نمی‌کند بلکه ارتکاب این جنایت‌ها را توسط رژیم صهیونیستی دفاع از خود می‌نامد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۷۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر «مسعود پزشکیان» روز چهارشنبه در دیدار با ایرانیان مقیم عراق در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، افزود: وقتی اتفاق کوچکی در کشور ما رخ می‌دهد همه رسانه‌های جهان به کار می‌افتند و به سرعت حقوق بشر را در ایران زیر سوال می‌برند در حالی که امروز در برابر این همه جنایتی که در غزه اتفاق می‌افتد و رژیم صهیونیستی با بمب و موشک زن و بچه و پیر و جوان فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد، اما جهان مدعی حقوق بشر، چشم و گوش خود را به روی این همه جنایت بسته است.

به گفته وی، دنیا نه تنها در برابر توقف این جنایت‌ها کمکی نمی‌کند بلکه ارتکاب این جنایت‌ها را توسط رژیم صهیونیستی دفاع از خود می‌نامد.

دکتر پزشکیان تاکید کرد که روندی را که دنیا در قبال جنایات در غزه در پیش گرفته، جوانمردی و مردانگی را قربانی می‌کند.

وی یکی از اسباب جنایت پیشگی رژیم صهیونیستی نبود وحدت و انسجام در میان جهان اسلام دانست و گفت: اگر رژیم صهیونیستی امروز جرات می‌کند تا یک میلیون و نیم انسان مسلمان را در غزه به خاک و خون بکشد برای این است که کشور‌های مسلمان فقط نظاره گر هستند.

دکتر پزشکیان با اشاره به وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و وجود مشکلات در داخل گفت که با وحدت و انسجام و همدلی و عمل کردن به آموزه‌های دینی می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم.

سفیر ایران در عراق نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: ایرانیان مقیم عراق بیشترین وفاداری را به جمهوری اسلامی ایران دارند و در تمامی عرصه های سیاسی کشور بویژه در انتخابات حضوری فعال دارند.

آل صادق در ادامه به ظرفیت مناسبات دو کشور ایران و عراق اشاره کرد و افزود: حدود سی درصد جمعیت عراق در نزدیکی مرز‌های ایران ساکن هستند که میتواند ظرفیت خوبی برای توسعه روابط دو ملت مفید باشد.

وی در خصوص موضع عراق در مساله غزه نیز یادآورشد که موضع دولت، تشکل‌های سیاسی، احزاب و گروه‌های مقاومت در دفاع از ملت فلسطین بویژه غزه ستودنی است.

در این مراسم یکی از بانوان ایرانی به نمایندگی از بانوان ایرانی مقیم عراق که با همسران عراقی ازدواج کرده اند به برخی از مشکلات زنان ایرانی مقیم عراق اشاره و خواهان حل آنها شد که رییس جمهوری قول مساعد برای حل مشکلات آنها را داد.

این بانوی ایرانی تعداد کل زنان ایرانی مقیم عراق را ۱۷ هزار نفر عنوان کرد که هفت هزار نفر در مناطق مرکز و جنوب عراق و ۱۰ هزار نفر نیز در اقلیم کردستان عراق اقامت دارند.

دکتر پزشکیان در این مراسم نیز هدیه‌ای ویژه به یکی از بانوان ایرانی که فرزند مجاهد خود را در جنگ با گروه تروریستی داعش از دست داده بود تقدیم کرد و همزمان این بانوی ایرانی نیز هدیه از ترکمنان تلعفر را تقدیم رییس جمهوری اسلامی ایران کرد.

هدیه ترکمنان تلعفر یک تابلو ترسیم شده از چهره رییس جمهوری اسلامی ایران بود که با استقبال و تقدیر دکتر پزشکیان مواجه شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر