دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

سی‌ان‌ان: موشک‌های ایران به آشیانه‌های پایگاه نواتیم اصابت کردند

سی‌ان‌ان: موشک‌های ایران به آشیانه‌های پایگاه نواتیم اصابت کردند شبکه آمریکایی خبر داده موشک‌های ایرانی حداقل سه سازه در پایگاه هوایی مهم رژیم صهیونیستی را ویران کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه سانسور شدید رسانه‌های عبری از شدت آسیب به پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات «وعده صادق ۲»، رسانه‌های غربی در حال انتشار قطره‌چکانی اطلاعات هستند. 

پس از انتشار تصاویر ماهواره‌ای توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس در روز پنجشنبه که نشان از چندین اصابت موفق موشک‌های ایرانی به پایگاه هوایی نواتیم داشت، حالا شبکه سی‌ان‌ان جزئیات بیشتری را از اثرات پاسخ موشکی ایران به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی منتشر کرده است.

سی‌ان‌ان با بررسی چندین تصویر ماهواره‌ای خبر داده در حمله موشکی شامگاه سه‌شنبه ایران، حداقل سه سازه در نواتیم ویران شده و چندین گودال نیز بر اثر اصابت موشک‌ها در این پایگاه ایجاد شده است.

سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد این پایگاه رژیم صهیونیستی که در صحرای نقب واقع است، به همراه یک پایگاه هوایی دیگر و همچنین مقر‌های موساد در تل‌آویو هدف حملات تلافی‌جویانه ایران بوده‌اند.

سی‌ان‌ان خبر داده که طبق تصاویر ماهواره‌ای، چند انفجار در نواتیم روی داده و موشک‌ها حفره‌های بزرگی را در سقف آشیانه‌های نگهداری هواپیما‌های بزرگ‌تر رژیم صهیونیستی ایجاد کرده‌اند.

پایگاه نواتیم در واقع محل استقرار جنگنده‌های اف-۳۵ رژیم صهیونیستی است.

سومین سازه تخریب‌شده هم در قسمت شمالی آشیانه‌ها قرار داد و هنوز مشخص نیست کاربرد این سازه چه بوده است.

طبق این تصاویر، یک باند پایگاه، چند تاکسی‌وی که در واقع مسیر حرکت هواپیما برای ورود به باند یا خروج از آن هستند و نیز مسیر‌هایی در پایگاه نواتیم هدف قرار گرفته‌اند.

طبق تصاویر ویدئویی منتشر شده از حمله ایران، چندین موشک به این پایگاه برخورد کرده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار