هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

انهدام یک شرکت هرمی با ۷۰۰ مالباخته

انهدام یک شرکت هرمی با ۷۰۰ مالباخته فرمانده انتظامی رشت خبر از انهدام یک شرکت هرمی معروف و دستگیری سر شبکه اصلی داد و افزود: این شرکت هرمی در سطح کشور اقدام به فریب و سودجویی و کلاهبرداری از کاربران می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به اینکه سرگروه‌های شرکت هرمی با شناسایی جوانان جویای کار و جلب اعتماد آنها اقدام به کلاهبرداری می‌کنند، اظهار کرد: اینگونه اقدامات مجرمانه با تولید و کارآفرینی در تضاد بوده و اشتغال و حرکت اقتصادی جامعه را مختل خواهد کرد که حل این معضل، هوشیاری بیشتر افراد را می‌طلبد.

وی در ادامه با بیان اینکه در پی اطلاع پلیس از فعالیت یک شرکت هرمی معروف در رشت و کلاهبرداری از افراد به صورت وسیع در سطح کشور، پیگیری ویژه و تخصصی موضوع در دستور پلیس قرار گرفت، افزود: مأموران کلانتری ۱۳و پلیس اطلاعات رشت پس از تحقیقات نامحسوس و اقدامات فنی و پلیسی، محل‌های فعالیت اعضا و سر دسته اصلی این شرکت را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با اعلام اینکه پس از اقدامات فنی پلیس و با جمع‌آوری مستندات و ادله کافی برای احراز جرم، مأموران سر شبکه اصلی این شرکت هرمی را دستگیر کردند، اذعان‌داشت: تاکنون بالغ بر ۷۰۰ نفر از مالباختگان که پولشان توسط این شرکت هرمی بلوکه و از آنان کلاهبرداری شده بود به پلیس مراجعه و طرح شکایت کرده‌اند.

این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه متهم ۴۷ ساله این پرونده به منظور سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت و کلیه اموال و دارایی وی به دستور مقام قضائی توقیف گردید، خاطرنشان کرد: علیرغم هشدار‌های مستمر پلیس و تلاش برای آشکارسازی ماهیت مجرمانه اینگونه شرکت‌ها، هنوز شاهد فریب جوانانی هستیم که دارایی خود را در شرکت‌های هرمی نابود می‌کنند. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار