هشدار زرد هواشناسی در پی ورود سامانه بارشی جدید به کشور-راهبرد معاصر
انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران اختلال اینترنت برطرف شد مبلغ وثیقه تعهدات آموزش رایگان رشته‌های علوم پزشکی اعلام شد اطلاعیه انتقال پایانه مسافری شرق قدیم به پردیس مسافری شرق تکلیف مجدد آموزش و پرورش برای بازنگری اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان بازگشت سازمان سنجش، پذیرش و ارزشیابی به زیرمجموعه وزارت علوم افزایش ۴۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی در بودجه ۱۴۰۴ علائم سنگ کلیه در کودکان را بشناسید جزییات جدید از پرونده چای دبش | ماجرای ثبت چای‌های مخلوط ایرانی- خارجی به عنوان چای هندی دمای منفی ۱۱ در ۳ استان + جزئیات یخبندان در شهرهای ایران دستگیری عامل شهادت ۳ مامور پلیس آگاهی گیلان تخصیص بیش از ۲۰۰۰ ردیف استخدامی جذب اعضای هیئت علمی به دانشگاه‌ها آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۳ در ۱۳ دی ماه برگزار می‌شود باند ترانزیت و توزیع مواد مخدر ۴ استان متلاشی شد جریمه ۳۵۰ هزار تومانی برای خودروهای تک‌سرنشین در اتوبان همت

هشدار زرد هواشناسی در پی ورود سامانه بارشی جدید به کشور

سازمان هواشناسی کشور در پی ادامه فعالیت سامانه بارشی قدیمی و نفوذ یک سامانه بارشی جدید به کشور از امروز (دوشنبه، ۱۶ مهر) تا شنبه ۲۱ (مهر) هشدار زرد هواشناسی صادر کرد. نوع مخاطره این سامانه شامل رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی و در نواحی مستعد گرد و خاک می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی در پی ادامه فعالیت سامانه بارشی قدیمی و نفوذ یک سامانه بارشی جدید هشدار هواشناسی سطح زرد صادر کرد.

سازمان هواشناسی کشور در پی ادامه فعالیت سامانه بارشی قدیمی و نفوذ یک سامانه بارشی جدید به کشور از امروز (دوشنبه، ۱۶ مهر) تا شنبه ۲۱ (مهر) هشدار زرد هواشناسی صادر کرد.

نوع مخاطره این سامانه شامل رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی و در نواحی مستعد گرد و خاک می‌شود.

همچنین در روز دوشنبه، اثرات این سامانه در جنوب غرب کرمان، جنوب بوشهر و دامنه و ارتفاعات سیستان و بلوچستان و هرمزگان احساس خواهد شد. روز سه‌شنبه، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، دامنه و ارتفاعات جنوب غرب کرمان و نیمه شمالی آذربایجان غربی تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. به همین ترتیب، در روز‌های بعدی این وضعیت به استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و نوار شرقی اردبیل نیز گسترش خواهد یافت.

از جمله اثرات فعالیت این سامانه می‌توان به احتمال آب‌گرفتگی محلی معابر، جاری شدن روان آب، صاعقه، لغزندگی در جاده‌های کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی اشاره کرد. همچنین احتمال سقوط بنرها، تابلو‌های تبلیغاتی و اشیا از ارتفاعات نیز وجود دارد.

با توجه به این وضعیت، توصیه می‌شود که از اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود. همچنین باید در فعالیت‌های کوه‌نوردی احتیاط لازم صورت گیرد و از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع اجتناب شود. لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌رو‌ها و احتیاط در محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع نیز از دیگر اقدامات مهم در این شرایط است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده