مقدار مجاز مصرف ویتامین‌ها چقدر است؟ با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل

بیرانوند به چه کسی در پرسپولیس رشوه میلیاردی داد؟ + عکس

دروازه بان تراکتور تبریز ادعای بزرگی را درباره دریافت رشوه چند نفر خاص در باشگاه پرسپولیس مطرح کرده است که باعث پیچیده شدن پرونده‌اش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا بیرانوند دروازه‌بان ملی پوش تراکتور تبریز در واکنش به جریمه ۲۰ میلیارد تومانی از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان به دلیل فسخ غیرموجه یکطرفه قراردادش نه تنها خبر از عدم پرداخت این مبلغ به پرسپولیس داد بلکه اتهام بزرگی را در خصوص دریافت رشوه توسط هیأت مدیره وقت باشگاه مطرح کرد.

بیرانوند به چه کسی در پرسپولیس رشوه میلیاردی داد؟ + عکس

هیات مدیره پرسپولیس


بیرانوند در این خصوص گفت: «من نه تنها جریمه ۲۰ میلیارد تومانی را نمی‌دهم بلکه پنج میلیارد تومان شیرینی که هیأت مدیره بابت الحاقیه ام گرفت را هم پس می‌گیرم».

جمله‌هایی که با واکنش فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همراه شد تا برای ادای پاره‌ای از توضیحات به این کمیته دعوت شد.

ادعای بیرانوند در خصوص پرداخت رشوه ۵ میلیارد تومانی در حالی مطرح گردید که رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عضو هیأت مدیره نیست تا مخاطب بیرانوند درباره پرداخت این مبلغ شامل حال حسین شهریاری، محمد دلبری، پیمان حدادی و مجید پوراحمدی اعضای وقت این مجموعه شود.

خبرنگار مهر، برای پیگیری این موضوع با حسین شهریاری رئیس وقت هیأت مدیره تماس گرفت، اما او ترجیح داد پاسخی به این موضوع ندهد. همچنین پیمان حدادی عضو دیگر هیأت مدیره که فعالیت قابل توجهی در اینستاگرام شخصی خود در خصوص باشگاه پرسپولیس دارد نیز در پاسخ به خبرنگار مهر عنوان کرد: «فعلا قصد صحبت ندارد و در جلسه هیأت مدیره است».

بیرانوند به چه کسی در پرسپولیس رشوه میلیاردی داد؟ + عکس

حدادی عضو هیات مدیره پرسپولیس

حدادی تنها عضو پیشین هیأت مدیره پرسپولیس است که در بین نفرات جدید نظیر محمد آخوندی، مهدی همتی مقدم، احد میرزایی و سیامک جلوه نیز حضور دارد، اما باز هم حاضر نشد درباره ادعای عجیب دروازه‌بان تیم ملی ایران که طبق صحبت‌هایش یکی از مخاطبان خاص او می‌تواند خودش باشد صحبت کند.

مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس نیز ترجیح داد در خصوص این پرونده صحبت رسمی نداشته باشد و تنها خبر از پیگیری تمام و کمال بخش حقوقی باشگاه در خصوص این موضوع شد تا نشان دهد سرخ‌ها هم دنبال روشن شدن مخاطب خاص بیرانوند درباره این موضوع باشند.

از سوی دیگر پیگیری‌ها، نشان از رد پای یکی از ایجنت‌های داخلی کشور در این پرونده دارد که پای او نیز در این پرونده باز شده تا به ابهامات در خصوص پرداختی‌های او نظیر پول نقد و سکه به تنی چند از ارکان باشگاه برای امضای الحاقیه قرارداد بیرانوند توسط رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اضافه شود.

صحبت‌های جنجالی بیرانوند در حالی ابعاد گسترده‌ای به خود گرفته است که باشگاه پرسپولیس همچنان بابت بخش مرتبط با محرومیت چهار ماهه تعلیقی او که یک سال دیگر اعمال می‌شود گلایه دارد و قصد دارد پرونده او را به کمیته استیناف ببرد.

باید دید با ورود مراجع قضائی به بخش جدیدی از پرونده قرارداد بیرانوند با پرسپولیس چه تصمیمی در این باره گرفته خواهد شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار