غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تماس تلفنی «ترامپ» و «پوتین» تکذیب شد

سخنگوی دولت روسیه گزارش‌ها درباره گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور با رئیس‌جمهور پیشین و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 09
کد خبر: ۲۵۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه گزارش‌ها درباره اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، پس از ترک کاخ سفید هفت بار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تلفنی صحبت کرده است، را تکذیب کرد.

 

مقامات حزب دموکرات مدعی هستند که دولت روسیه و پوتین در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ برای پیرزوی دونالد ترامپ، سامانه‌های اینترنتی و مجازی حزب دموکرات و هیلاری کلینتون، رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ را هک کردند.

 

دونالد ترامپ که همواره مدعی ارتباط خوب و صمیمی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شده است، اواخر مرادماه بار دیگر گفت که امیدوار است که در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر، بار دیگر با او «کنار بیاید.»

 

ترامپ که بازگشت خود را به شبکه اجتماعی «ایکس» با گفت‌وگویی با ایلان ماسک، مالک مشهور این شبکه جشن گرفت، مدعی شد: با پوتین خیلی خوب کنار می‌آمدم و او به من احترام می‌گذاشت.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا همچنین گفت که امیدوار است در صورت بازگشت به کاخ سفید، بار دیگر با پوتین کنار بیاید!

 

وی در ادامه بار دیگر مدعی شد که اگر او همچنان رئیس جمهور آمریکا بود، جنگ‌های اوکراین و غزه هرگز اتفاق نمی‌افتاد.

 

پس از کناره‌گیری جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از نامزدی حزب دموکرات، حالا ترامپ باید در انتخابات پنجم نوامبر با کامالا هریس، معاون بایدن رقابت کند./ مهر

ارسال نظر