انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

راهپیمایی‌های سراسری علیه رژیم صهیونیستی در اروپا

راهپیمایی‌های سراسری علیه رژیم صهیونیستی در اروپا حامیان فلسطین در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه، در چند شهر اروپایی دست به راهپیمایی زدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۵۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و بعد جنایات صهیونیست‌ها در لبنان، بار‌ها حامیان فلسطین در سراسر جهان به خیابان‌ها آمده و کشتار‌های صهیونیست‌ها را محکوم کرده‌اند.

 

در استکهلم، معترضان در حمایت از فلسطین در «اودلنپلن» به سمت پارلمان سوئد رفتند و شعار «اسرائیل قاتل، از فلسطین برو بیرون» و «آتش‌بس فوری و بی‌قید و شرط» سر دادند.

 

به نقل از خبرگزاری آناتولی، یکی از فعالان حامی فلسطین در سوئد گفت، خشونت‌های در جریان به نسل‌کشی در لبنان و غزه منجر شده و حمایت‌های دولت‌های غربی از رژیم صهیونیستی همچنان در جریان است.

 

در واقع رژیم صهیونیستی در سایه حمایت غربی‌ها، هر روز دست به جنایات تازه‌ای می‌زند. بعد از جنایات در غزه که بیش از ۴۲ هزار شهید بر جای گذاشته و در سایه حمایت‌های کورکورانه واشنگتن، رژیم صهیونیستی جنایاتش را به لبنان هم کشانده و هزاران نفر را به خاک و خون کشیده است.

 

مقامات لبنانی اعلام کردند که از اواخر سپتامبر تاکنون حداقل ۱۶۴۵ نفر در لبنان از جمله غیرنظامیان و کادر درمان به شهادت رسیده و ۱.۲ میلیون نفر از خانه‌های خود رانده شده‌اند. همچنین ارتش رژیم صهیونیستی برای چندمین بار در چند روز اخیر به سمت مقر صلحبان‌های سازمان ملل در لبنان شلیک کرده و جان چند تن را گرفته و شماری را زخمی کرده است.

 

در همین حال صد‌ها معترض حامی فلسطین نیز در مرکز رم راهپیمایی کرده و خواستار آتش‌بس در غزه شدند.آنها شعار «فلسطین آزاد» سر دادند و خواستار توقف درگیری‌ها در لبنان شدند که در هفته‌های اخیر شاهد تشدید تنش‌ها و درگیری‌ها بوده است.

 

در پاریس نیز حامیان فلسطین و لبنان در نزدیکی مکانی به نام «چشمه بیگناهان» تجمع کرده و خواستار پایان حملات رژیم صهیونیستی شدند.حامیان فلسطین در پاریس همچنین به دولت امانوئل ماکرون تاکید کردند تا از حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی دست بکشد.

 

معترضان همچنین بنر‌هایی را با تصاویری از فلسطینی‌ها به دست داشتند و امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه را بابت حمایت تمام‌قد از رژیم صهیونیستی مورد انتقاد قرار دادند.

 

در برلین نیز ۲۰۰۰ نفر در میدان «اینسبروک» حضور یافتند و حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و فلسطینی‌ها را با شعارهایی، چون «حمایت مالی از نسل‌کشی را متوقف کنید» و «آزادی برای فلسطین» مورد انتقاد قرار داده و محکوم کردند.

 

هزاران نفر در لیسبون، پرتغال نیز در حمایت از فلسطین و محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه خواستار پایان دادن به خصومت‌ها شده و از همدستی دولت‌های غربی و فروش سلاح به تل‌آویو انتقاد کردند.

 

پلیس در جریان این تجمع‌های اعتراضی و حمایتی از فلسطین چند نفر از معترضان را دستگیر کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار