بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

افزایش احتمال ابتلا به زوال عقل با زندگی تنهایی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تنهایی مداوم با افزایش سن بر مغز افراد تأثیر می‌گذارد و به طور قابل‌توجهی احتمال ابتلا به زوال عقل را در افراد افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، در این مطالعه به بررسی گزارش‌های در مورد تنهایی و سلامت عصبی بیش از ۶۰۰۰۰۰ نفر در سراسر جهان پرداخته شده است.

 

این مطالعه نشان داد که تنهایی با افزایش ۳۱ درصدی احتمال ابتلای فرد به هر نوع زوال عقل مرتبط است. تنهایی همچنین احتمال اختلال شناختی را در افراد ۱۵ درصد افزایش داد.

 

به گفته دکتر «پاراییس سولبهاین»، از دانشگاه لیمریک در ایرلند و یکی از نویسندگان این مطالعه، «این موارد یافته‌های بسیار مهمی هستند و نشان می‌دهند که تنهایی یک عامل خطر بسیار مهم در ایجاد زوال عقل در آینده است.»

 

در سال ۲۰۲۳، جراح عمومی ایالات متحده، دکتر «ویوک مورتی»، گزارشی در مورد تنهایی و انزوا در میان آمریکایی‌ها منتشر کرد و آن را یک "اپیدمی" نامید. اثرات تنهایی بر سلامت جسمی و روانی به خوبی شناخته شده است.

 

سولبهاین خاطرنشان کرد: «تحقیق ما نشان می‌دهد که تنهایی به طرق مختلف بر سلامت، از جمله طول عمر ما تأثیر می‌گذارد.»

 

او توضیح داد: «تنهایی برای سلامت شناختی بسیار مهم است، زیرا تنهایی منجر به ایجاد زوال عقل، زوال عقل عروقی، بیماری آلزایمر و اختلالات شناختی عمومی‌تر می‌شود.»

 

وی تاکید کرد: «تنهایی یک عامل خطر است که می‌توان آن را تغییر داد.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده