قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول وحشت اسرائیلی‌ها از موشک جدید ایران خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ ورود کمیته انضباطی به بیماری هپاتیت سرژ اوریه سرلشکر حاتمی: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تجاوز، کوبنده خواهد بود عزم جزم اینتر برای فروش مهدی طارمی خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است هشدار وزیر کار درباره وضعیت بازنشستگان / سن بازنشستگی کاهش می‌یابد؟ هواداران مرد تراکتور محروم شدند کشتی آزاد جوانان ایران سوم جهان شد/ قهرمانی آمریکا با اختلاف ۷۴ امتیاز سپاهان دروازه‌بان جدید گرفت صعود قاطعانه الاهلی به فینال سوپرجام عربستان توافق درویش با مهاجم الاتحاد کلبا/ شهریار مغانلو در یک‌قدمی امضای قرارداد با پرسپولیس عیسی آل‌کثیر از استقلال جدا شد/ غلامی قراردادش را امضا کرد

خواص بی شمار لوبیای سفید

لوبیا سفید برای سلامتی مفید است. این ماده غذایی یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، لوبیا سفید یکی از انواع لوبیا‌ها و از خانواده‌ی حبوبات است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و به تقویت حافظه، درمان کم خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان سرطان کمک می‌کند.

خواص لوبیای سفید

تقویت حافظه به علت سرشار بودن از فسفر

جلوگیری از کم‌خونی به خاطر آهن زیاد

سرشار از منیزیم است

تنظیم کننده سطح پتاسیم و کلسیم است

افزایش سرعت سوخت و ساز بدن

از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند

لوبیای سفید چه خاصیتی دارد؟

مواد مغذی: از نظر ارزش تغذیه‌ای، لوبیای سفید سرشار از پروتئین و فیبر است و مقادیر قابل توجهی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم و فولات دارد. این لوبیا همچنین منبع خوبی از کولین است. جالب است بدانید که دسترسی زیستی آهن (نسبت ماده مغذی که هضم و جذب می‌شود) در لوبیای سفید بیشتر از سایر انواع لوبیا است.

فواید برجسته برای سلامتی: مشابه لوبیای سیاه، مصرف لوبیای سفید برای سلامت روده مفید است، هم میکروب‌های مفید روده را بهبود می‌بخشد و هم به تقویت دیواره روده کمک می‌کند.

چگونه بیشتر از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنید: لوبیای سفید را می‌توان در غذا‌های مختلف مانند سوپ‌ها، چیلی‌ها، سالاد‌ها و دیپ‌ها استفاده کرد. همچنین می‌توان آنها را پوره کرده و در اسموتی‌ها یا سس‌ها به کار برد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر