با قرص فارماتون آشنا شوید!-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

با قرص فارماتون آشنا شوید!

توجه داشته باشید که سازندگان این قرص ادعا می کنند که در قرص فارماتون ترکیبی متناسب و متعادل از تمام آنچه نیاز روزانه فرد را به ویتامین، املاح و عناصر کمیاب تشکیل می دهند، وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  قرص فارماتون ( pharmaton ) یک مکمل ویتامین سوئیسی است که برای رفع خستگی روزانه و افزایش انرژی استفاده می شود. این کپسول کاملا طبیعی است و به عنوان یکی از پرمصرف ترین مولتی ویتامین ها در دنیا شناخته می شود. قرص فارماتون باعث بهبود توانایی های فیزیکی می شود چرا که این قرص حاوی مواد معدنی، ویتامین های D, E, C, B12, B6, B2, B1,A ، نیاسین، بیوتین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکوتین آمید، سلنیوم، روی، اسید پانتوتنیک، اسید فولیک و عصاره ی جنسینگ می باشد.

 

در این مقاله قصد داریم اطلاعات نسبتا کاملی در مورد قرص فارماتون را با هم مرور کنیم.

 

قرص فارماتون؛ عوارض و موارد منع مصرف آن

 

قرص فارماتون از چه موادی تشکیل شده است؟

توجه داشته باشید که سازندگان این قرص ادعا می کنند که در قرص فارماتون ترکیبی متناسب و متعادل از تمام آنچه نیاز روزانه فرد را به ویتامین، املاح و عناصر کمیاب تشکیل می دهند، وجود دارد. البته قرص فارماتون هم همانند اغلب مولتی ویتامین ها از مواد زیادی تشکیل شده که با یک جستجوی ساده می توانید به آن دست پیدا کنید. در عوض در اینجا برخی از مهمترین مواد تشکیل دهنده این قرص را با هم مرور می کنیم:

 

• کولین، اینوزیتول، لینولئیک اسید و عناصر دیگری از این دست که عمده تاثیر آن بر بدن بهبود چربی سوزی در جهت کاهش چربی کبدی است.

 

• مواد معدنی ، ویتامین و عناصر نادر و اثرگذار بر متابولیسم

 

• دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات

 

• عصاره جینسینگ غلیظ شده، جینسینگ می تواند بر سیستم عصبی تاثیر بگذارد که همین امر موجب کاهش و یا حتی رفع استرس خواهد شد.

 

مشخصه های قرص فارماتون چیست؟

بنا بر گفته های تولید کنندگان قرص فارماتون، به دلیل مکانیسم این قرص و توانایی آن در مقابله با خستگی، افرادی که به استرس بیش از اندازه دچار هستند بیشتر از این قرص استفاده می کنند. با هم مرور می کنیم که قرص فارماتون به چه کسانی و در چه زمینه هایی کمک می کند:

 

• افزایش کارایی بدن در تمرینات ورزشی و جلوگیری از خستگی سریع

• کمک به بهبود شرایط روحی ، روانی و افزایش تمرکز ذهنی

• کمک به بهبود علایم عمومی ناشی از افزایش سن

• جلوگیری از فقر ویتامین ها و مواد معدنی

• کمک به کاهش چربی خون

• کمک به حفظ توان بدن در طول رژیم های مختلف (مانند رژیم های لاغری، رژیم های پزشکی و...)

• کمک به بازیابی توان بدن در دوره نقاهت (پس از بیماری ها، عفونت ها، اعمال جراحی و ...)

 

قرص فارماتون چه عوارضی دارد؟

هر قرص عوارض خاصی بر بدن مصرف کننده به جا می گذارد و پیامد های به خصوصی دارد. بدیهیست که قرص فارماتون هم از این قاعده کلی مستثنا نیست.

علاوه بر سرگیجه و استفراغ که از عوارض مشترک میان همه قرص هاست، مصرف فارماتون می تواند موجب اختلال در خواب و یا خارش های جزئی پوست شود. همچنین در نظر داشته باشید که در صورت مصرف نا درست یا بیش از اندازه قرص فارماتون ممکن است به درد در ناحیه شکم، حالت تهوع و استفراغ دچار شوید.

 

چه کسانی نباید فارماتون مصرف کنند؟

در زمان تولید هر قرصی ( حتی مولتی ویتامین ها ) عموما افرادی که به هر دلیلی مجاز به مصرف آن دارو نیستند اعلام می شود. مصرف قرص فارماتون هم با وجود اینکه حاوی ویتامین و مواد معدنی و طبیعیست، برای این افراد منع شده است:

• اگر مشکلات کبدی دارید و یا غلظت کلسیم در خون و ادرارتان بالاست.

• اگر به مشکلات کلیوی دچار هستید.

• بیماران هموکروماتوزیس که در جذب آهن مشکل دارند در لیست موارد منع مصرف فارماتون هستند.

• اگر در جذب گلوکز یا گالاکتوز مشکل دارید.

• با توجه به اینکه قرص فارماتون حاوی مقدار زیادی مس است، اگر مبتلا به بیماری ویلسون هستید قرص فارماتون را مصرف نکنید.

• همچنین در صورتی که به هریک از مواد تشکیل دهنده قرص فارماتون، سویا و یا بادام زمینی حساسیت دارید از مصرف این کپسول خودداری فرمایید.

 

قرص فارماتون؛ عوارض و موارد منع مصرف آن

کپسول فارماتون با چه داروهایی تداخل دارد؟

اگر پیش از شروع مصرف قرص فارماتون داروهای دیگری مصرف می کنید حتما بررسی کنید که با هم تداخل دارویی نداشته باشند. بنا بر گفته تولید کنندگان این کپسول، قرص فارماتون با این مواد تداخل دارویی دارد:

• الکل

• داروی قلب آمیودارون

• داروی کنترل فشار آملودیپین

• داروی ضد سرطان آرسنیک تری اکسید

• ویتامین ث یا اسکوربیک اسید

• باربیتورات ها

 

مقدار و زمان مصرف فارماتون:

بنابر توصیه ای که سازندگان کپسول فارماتون بر روی جعبه این محصول درج کرده اند بهتر است ابتدا به مدت 2 تا 3 هفته روزی 2 کپسول فارماتون، یکی همراه با صبحانه و دیگری همراه با ناهار مصرف شود. پس از گذشت این مدت روزی یک کپسول همراه با صبحانه مصرف شود. دوره های مصرف قرص فارماتون می تواند به چند ماه هم برسد و اثرات جانبی ندارد.

در مورد بهترین زمان برای مصرف قرص فارماتون باید گفت بهتر است مصرف این قرص هم همانند دیگر ویتامین ها و مکمل های معدنی همراه با صرف غذا مصرف شود.

 

آیا زنان باردار، زنان شیرده یا کودکان می توانند فارماتون مصرف کنند؟

کودکان زیر سن 13 سال حتما با اجازه پزشک و پس از مشاوره با او این قرص را مصرف کنند.

در مورد زنان باردار هم به دلیل حساسیت زیاد بدن در دوران بارداری بهتر است پس از مشاوره با پزشک اقدام به مصرف فارماتون کنند. البته می دانیم مصرف مولتی ویتامین ها در 3 ماه اول بارداری به طور معمول هیچ عارضه ای ایجاد نمی کند. اما در ماه های بعد به دلیل آسیب پذیری زیاد مادر و جنین بهتر است پزشکتان را پیش از مصرف هر دارویی ( حتی مولتی ویتامین ها ) در جریان بگذارید.

 

در نظر داشته باشید که هرچند مولتی ویتامین ها به ظاهر بی ضرر هستند اما مصرف آن ها در زمان بارداری ممکن است سطح ویتامین دی در بدن را بالا ببرد که این موضوع باعث ایجاد هیپرکلسمی و بالا رفتن میزان کلسیم خون جنین می گردد.

به زنان در زمان شیردهی هم توصیه می گردد بدون مشورت با پزشک قرص فارماتون مصرف نکنند.

منبع:برترین ها

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار