قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

اعطای وام بانکی برای جبران خسارات سیل و زلزله

هیأت وزیران با اختصاص اعتبار و کمک بلاعوض و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از سیل و توفان در استان های تهران، زنجان، قم، گلستان و آذربایجان شرقی موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، هیأت وزیران در جلسه عصر امروز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، با اختصاص اعتبار و کمک بلاعوض و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات و بازسازی اماکن مسکونی و تأسیسات زیربنایی خسارت دیده ناشی از سیل و توفان در استان های تهران، زنجان، قم، گلستان و آذربایجان شرقی موافقت کرد.

گزارش سازمان برنامه و بودجه درخصوص برنامه تولید و اشتغال

در ادامه جلسه ، سازمان برنامه و بودجه کشور گزارشی از برنامه تولید و اشتغال در قانون بودجه سال 1397 و لایحه بودجه سال 1398 به هیأت وزیران ارایه داد.

این گزارش، با اشاره به وضع موجود بازار کار ایران، ضمن ارایه نمای کلی بازار کار ایران در سال 1396 اذعان می دارد در پاییز سال 1397 نرخ بیکاری به 11.7 درصد کاهش یافته است.

گزارش مذکور در ادامه به بیان برنامه های تولید و اشتغال مورد تفاهم می پردازد که از جمله آنها می توان به طرح های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی در مناطق شهری و روستایی، طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، طرح مشوق بیمه سهم کارفرمایی، طرح مهارت آموزی در محیط کار، توسعه و حمایت از مشاغل خانگی، حمایت از واحدهای اقتصادی مشکل دار موجود برای حفظ و صیانت از اشتغال موجود و کمک به احیای بافت های فرسوده (100 هزار واحد مسکونی) اشاره کرد.

برنامه های تولید و ایجاد فرصت های شغلی بر مبنای رسته فعالیت های اولویت دار بخش کشاورزی، برنامه ارتقای توان تولید ملی و تثبیت اشتغال در قالب بازسازی، نوسازی و سرمایه در گردش واحدها، پروژه ارتقای معیشت مناطق مرزی از طریق توسعه باغات در استان های مرزی، برنامه تکمیل طرح های نیمه تمام، توسعه واحدهای صنعتی و معدنی، توسعه سرمایه گردش واحدها، توسعه خوشه های صنعتی و خدمات کلینیکی، کسب و کارهای رسانه ای و تولید محتوای دیجیتالی و کسب و کارهای فرهنگی و هنری، از دیگر برنامه های ارایه شده برای تولید و اشتغال هستند.

اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس

هیأت وزیران در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را برای پیگیری موضوع تعیین کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار