کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد
میرسلیم عنوان کرد:

مجمع تشخیص با طرح استانی شدن انتخابات مخالف است

مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص طرح استانی شدن انتخابات اعلام کرد که قطعا مجمع تشخیص مصلحت نظام به این طرح رای نمی دهند چون با اصول نظام و قانون اساسی مغایرت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی که کلیات آن در روزهای اخیر از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده است، گفت: علی‌رغم اینکه قانون انتخابات در چهل سال اخیر سه بار به کلی تغییر کرده و دهها بار نیز اصلاح شده ولى همچنان داراى اشکالات متعددى است.

وی افزود: براى برطرف کردن این اشکالات، لازم است که شوراى نگهبان، مجلس شوراى اسلامى و وزارت کشور با اتکا بر سیاستهاى کلى ابلاغى در شهریور ١٣٩٥، با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آنچه اخیرا تحت عنوان استانی شدن انتخابات از سوی برخی نمایندگان مجلس مطرح شده، منطبق بر سیاستهاى کلى نظام نیست و بعید است بدون اعمال تغییرات اساسى به تصویب نهایی رسیده و تبدیل به قانون شود.

میرسلیم با بیان اینکه بحث استانی شدن انتخابات پیش از این در قالب پیشنهاد در صحن مجمع تشخیص مطرح و رد شده است، گفت: این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.

وی در پاسخ به این سوال که تبدیل این طرح به قانون آیا می‌تواند در افزایش سطح کیفی نمایندگان تاثیرگذار باشد؟ تصریح کرد: راه بهبود کیفیت فعالیت‌هاى مجلس در اجراى پیشنهادهایى نیست که موجب کاهش سطح مشارکت و رغبت مردم برای حضور در انتخابات شود. براى انتخابات مجلس منطقى‌ترین راه‌حل، تعریف حوزه‌هایى است که از هر کدام یک نفر نماینده با کسب رأى اکثریت مطلق به مجلس راه یابند.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه ادامه داد: در حال حاضر حوزه‌هایى با بیش از چندین نماینده داریم که با کسب 25 درصد؜ آرای مردمی به مجلس راه مى‌یابند. به بیان دقیق‌تر مجلس ما از پشتوانه آرای اکثریت مردم به طور کامل برخوردار نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار