ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

طالبان: درباره اخبار مبهم کشته شدن افغان‌ها در مرز ایران تحقیق می‌کنیم

سخنگوی طالبان اعلام کرد که در حال تحقیق درباره اخبار مبهم مربوط به کشته شدن اتباع افغانستان در مرز ایران و پاکستان هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اخبار نادرست منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر کشته شدن شماری از اتباع افغانستان در مرز ایران و پاکستان، اعلام کرد که ارگان‌های مختلف امارت اسلامی در حال تحقیق و بررسی این موضوع هستند.

وی افزود با توجه به اینکه محل حادثه در خارج از کشور گزارش شده، اطلاعات هنوز تکمیل نشده و پس از روشن‌شدن موضوع، تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

در همین راستا، حسن کاظمی قمی، سفیر ایران در کابل نیز با رد این شایعات در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، تأکید کرد در نتیجه پی‌گیری‌های مستقیم از طریق منابع معتبر تا این لحظه، مشخص گردید که اخبار در زمینه جان باختن ده‌ها اتباع غیرقانونی در مرز سراوان صحت ندارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد برخورد «قانونی» با ورود «غیرقانونی اتباع غیر مجاز»، حق مشروع کشورهاست و نیرو‌های مرزبانی هر کشوری موظف به جلوگیری از ورود اتباع غیرقانونی هستند.

از سوی دیگر، سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، نیز با تکذیب اخبار مربوط به تیراندازی به اتباع افغانستان، اعلام کرد که تصاویر و مطالب منتشر شده در این زمینه کذب هستند و هدف از این نوع خبرسازی، سیاه‌نمایی و ایجاد اختلاف میان دو کشور ایران و افغانستان است.

برخی کاربران و رسانه‌ها در فضای مجازی از روز گذشته تاکنون مدعی شده‌اند که بر اثر تیراندازی، شماری از اتباع غیرمجاز که ظاهرا افغانستانی هستند در منطقه سراوان کشته و زخمی شده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار