ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

محققان و پژوهشگران FDA آمریکا (سازمان غذا و داروی آمریکا) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های رانیتیدین از جمله برخی از محصولاتی که معمولاً با نام تجاری دارویی Zantac شناخته می‌شوند، سرطان‌زا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشمندان سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های "رانیتیدین" سرطان زا هستند.

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

 

محققان و پژوهشگران FDA آمریکا (سازمان غذا و داروی آمریکا) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های "رانیتیدین" از جمله برخی از محصولاتی که معمولاً با نام تجاری دارویی "Zantac" شناخته می‌شوند، "سرطان‌زا" هستند.

 

"رانیتیدین" به دسته‌ای از دارو‌ها به‌نام "مهارکننده‌های گیرنده هیستامین" تعلق دارد؛ از رانیتیدین معمولاً برای درمان زخم معده، بازگشت اسید معده به مری و کاهش ترشح بیش از حد اسید معده مانند سندرم "زولینگر ــ الیسون" استفاده می‌شود همچنین رانیتیدین به شکل قرص، کپسول، شربت خوراکی یا محلول قابل تزریق در بازار کشور‌های مختلف به‌وفور موجود است.

 

محققان سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در گزارشی از احتمال سرطان‌زا بودن این داروی مصرفی خبر دادند؛ براساس گفته آنها، دارو‌های رانیتیدین، حاوی ماده ناخالص "نیتروسامین" به‌نام (NDMA) هستند؛ در نتایج به‌دست‌آمده از آزمایش‌های صورت‌گرفته، نیتروسامین به‌عنوان یک سرطان‌زای انسانی طبقه‌بندی شده است.

 

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

 

نیتروسامین یک نوع آلاینده شناخته‌شده زیست‌محیطی است که ممکن است در آب و غذا‌های آلوده از جمله گوشت، لبنیات و سبزیجات آلوده یافت شود؛ نیترات یک ماده سمی است و زمانی که این ماده موجود در آب در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد، ترکیبات نیترات آن کاملاً تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌شود.

 

همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا در سال گذشته تحقیقاتی را به‌روی نیتروسامین‌ها انجام داده است؛ براساس گزارش‌های این سازمان، ناخالصی‌های نیتروسامین در داروی‌های نارسایی قلبی به‌نام "آنژیوتانسین" منجر به سرطان می‌شوند؛ و حالا در داروی رانیتیدین، سطح غیرقابل قبولی از نیتروسامین‌ها کشف شده است.

 

این سازمان در حال بررسی سطح NDMA در رانیتیدین و ارزیابی هرگونه خطر احتمالی برای بیماران است؛ این سازمان با تنظیم‌کننده‌های بین‌المللی و شرکای صنعت همکاری می‌کند تا منبع این ناخالصی را تعیین کند.

 

منبع: عصر ایران

ارسال نظر