جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

نواز شریف سکته کرد

نواز شریف سکته کرد سخنگوی حزب نواز شریف، نخست وزیر پیشین پاکستان، روز شنبه از سکته خفیف وی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی حزب مسلم لیگ پاکستان گفت: آقای شریف دیشب دچار یک عارضه قلبی خفیف شد. او از یک بیماری خونی نیز رنج می‌برد.

نواز شریف که برای سه دوره نخست وزیر پاکستان بود در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی دیوان عالی پاکستان به جرم فساد برکنار شد. وی سپس به دلیل مالکیت اموال غیر منقول در انگلیس که از طریق هلدینگ‌های فراساحلی به دست آورده بود به ۱۰ سال زندان محکوم شد.

وی در سپتامبر ۲۰۱۸ به امید اینکه این پرونده در دادگاه تجدید نظر مختومه شود از زندان آزاد شد، ولی در اواخر ماه دسامبر همان سال با محکومیت فساد روبرو شد. دادگاه این بار او را به هفت سال زندان محکوم کرد.

دادگاه عالی لاهور که حکم دوم را صادر کرده بود روز جمعه نواز شریف را به قید وثیقه‌ای معادل ۱۰ میلیون روپیه (۵۷.۵۰۰ یورو) به دلایل پزشکی برای مدتی نامعلوم آزاد کرد. نواز شریف بعد از آزادی از زندان به قید وثیقه در یک بیمارستان بستری شده است.

نواز شریف به عنوان چهره سیاسی برجسته در پاکستان خود را قربانی توطئه ارتش پاکستان می‌داند. طرفداران او ادعا می‌کنند که او بدون ادلّه محکوم شده است.

عمران خان که در تابستان ۲۰۱۸ با شعار مبارزه با فساد به قدرت رسید به طور مرتب نواز شریف را مورد حمله قرار داده است. وی روز پنجشنبه اعلام کرد علی رغم اختلاف‌های سیاسی برای نخست وزیر پیشین پاکستان خالصانه‌ترین دعا‌ها را کرده و دستور داده است بهترین خدمات پزشکی به نواز شریف ارائه شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار