نامه ایران به شورای امنیت در پی شهادت دو شهروند ایرانی در لبنان-راهبرد معاصر
رایزنی وزرای خارجه ایران و انگلیس با محوریت تجاوز اسرائیل حزب‌الله عراق: آمریکا باید بهای حمله اسرائیل به ایران را بپردازد دست رد ژنرال السیسی به سینه نتانیاهو سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین: به صورت رسمی چیزی درباره گفتگو‌ها دریافت نکرده‌ایم کامالا هریس: ایران به حمله نظامی اسرائیل پاسخ ندهد هشدار غرب به نتانیاهو: اقتصاد کرانه باختری را فلج نکن درخواست سه کشور از شورای امنیت برای تشکیل جلسه فوری درباره تجاوز اسرائیل به ایران ۱۸ شهید و مجروح در بمباران حاره صیدا در جنوب لبنان عراقچی در کمیسیون امنیت ملی: خواهان جنگ نیستیم اما از جنگ فرار نمی‌کنیم ایران: هم‌دستی آمریکا در جنایت رژیم صهیونیستی قطعی است در دیدار نمایندگان ایران و روسیه در وین چه گذشت؟ نامه عراقچی به شورای امنیت و گوترش درباره تجاوز اسرائیل افزایش شمار شهدای لبنان به ۲۶۵۳ شهید وقوع یک حادثه امنیتی سخت علیه صهیونیست‌ها در جنوب لبنان حزب الله خواستار تخلیه فوری ده‌ها شهرک صهیونیست نشین شد

نامه ایران به شورای امنیت در پی شهادت دو شهروند ایرانی در لبنان

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی شهادت دو شهروند ایرانی در لبنان در نامه‌ای از شورای امنیت خواست که این اعمال شنیع را به‌طور قاطع محکوم کرده و اقدامات قاطعانه‌ای را برای پاسخگو کردن اسرائیل در قبال نقض‌های مداوم منشور و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 25
کد خبر: ۲۶۱۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی شهادت دو شهروند ایرانی در لبنان در نامه‌ای از شورای امنیت خواست که این اعمال شنیع را به‌طور قاطع محکوم کرده و اقدامات قاطعانه‌ای را برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی در قبال نقض‌های مداوم منشور و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند.

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در پی شهادت خانم معصومه کرباسی و علی حیدری در لبنان توسط رژیم صهیونیستی به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد نامه نوشت.

در این نامه آمده است: با ارسال این مکاتبه توجه جنابعالی و شورای امنیت را به یکی دیگر از اقدامات وقیحانه و تروریستی رژیم صهیونیستی جلب می‌کنم. رژیم اسرائیل این بار دو تن از اتباع ایرانی را در لبنان هدف قرار داده و مرکتب نقض آشکار حقوق بین‌الملل، به ویژه حقوق بشردوستانه بین‌المللی، شده است.

وی در این نامه نوشته است: در تاریخ ۱۹ اکتبر ۲۰۲۴، پهپاد رژیم صهیونیستی یک حمله موشکی به خودروی شخصی یک شهروند ایرانی به نام خانم معصومه کرباسی و همسر لبنانی‌اش در منطقه پرجمعیت جونیِه در بیروت انجام داد. پس از اینکه این زوج از موشک اول جان سالم به در بردند، به کنار خیابان پناه بردند، اما لحظاتی بعد هدف موشک دوم قرار گرفتند که منجر به شهادت ایشان شد. این حمله وحشیانه که توسط دوربین‌های مداربسته ثبت و از طریق رسانه‌ها منتشر شد، بی‌اعتنایی فاحش این رژیم به جان غیرنظامیان و اصول حقوق بین‌الملل را آشکار می‌کند.

در ادامه این نامه عنوان شده است: در جنایتی دیگر و به همان اندازه شنیع، در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، رژیم صهیونیستی به صورت عمدی و برنامه‌ریزی‌شده دکتر علی حیدری، پزشک و امدادگر ایرانی، را در بیروت ترور کرد. حیدری در حال انجام وظایف خود از جمله نجات جان انسان‌ها و ارائه مراقبت‌های پزشکی حیاتی به مجروحان و کمک به افراد نیازمند بود. ترور وی نه تنها عملی خشونت‌آمیز و نفرت‌انگیز است، بلکه نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ محسوب می‌شود که به صراحت حمله به بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی را ممنوع کرده است. این اقدام بر اساس حقوق بین‌الملل جنایت جنگی محسوب می‌شود.

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در این نامه این جنایات را نه تنها نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان، بلکه تهاجم مستقیم به تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای حمایت از اصول اساسی حقوق بشردوستانه بین‌المللی خوانده و افزوده است: از زمان آغاز حملات نسل‌کشی در غزه و پس از آن تجاوزات و جنایات جنگی بی‌وقفه علیه لبنان، رژیم صهیونیستی بی‌رحمانه بیمارستان‌ها، تأسیسات پزشکی و پرسنل آنها را هدف قرار داده است. علاوه بر این، صد‌ها نفر از کادر درمان به دست این رژیم به‌صورت بی‌رحمانه به شهادت رسیده‌اند.

در این نامه آمده است: جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که این اعمال شنیع را به‌طور قاطع محکوم کند و طبق منشور سازمان ملل متحد، اقدامات قاطعانه‌ای را برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی در قبال نقض‌های مداوم منشور و حقوق بین‌الملل، از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی، اتخاذ کند. همچنین، جمهوری اسلامی ایران از دبیرکل سازمان ملل متحد می‌خواهد که اطمینان حاصل کند که تمامی این نقض‌ها به‌طور کامل در گزارش‌های مربوط به مجمع عمومی، شورای امنیت و شورای حقوق بشر مستند می‌شود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده