بقائی: پیشنهادات خیلی مهم و عملیاتی در مذاکرات مطرح شد شمخانی: توافق فوری می‌تواند در دسترس باشد بقائی: پیشنهادات ما در مذاکرات صرفا هسته‌ای است واکنش تند پزشکیان به اظهارات ترامپ؛ با سند درباره ایران صحبت کن ایران حاضر به مذاکره درباره توان موشکی خود نیست تاکید عراقچی بر اهمیت روابط ایران و لبنان پزشکیان: اختیارات دولت را در تهران متمرکز نکردیم پزشکیان: نباید بپذیریم که از کشورهای همسایه و منطقه عقب بمانیم نماینده مجلس: کیفیت خودرو‌ قربانی رانت‌خواری شد قائم‌پناه: ‌رئیس‌ جمهور همیشه ‌پیگیر مسئله معیشت مردم است پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: دولت، پایه‌های مالیاتی خود را در بودجه سال ۱۴۰۴ افزایش نداده / قرار است یک میلیون و ۷۸۰ هزار بشکه در روز نفت صادر شود

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اعلام اینکه دولت، پایه‌های مالیاتی خود را در بودجه سال ۱۴۰۴ افزایش نداده است، گفت: قرار است یک میلیون و ۷۸۰ هزار بشکه در روز نفت صادر شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 25
کد خبر: ۲۶۱۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد لاهوتی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که سهم مالیات در بودجه سال آینده چه میزان است، گفت: مالیات در سال گذشته هزار و ۲۲۱ هزار میلیارد تومان بود که دولت آن را ۳۹ درصد افزایش داده است و تبدیل به هزار و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان می‌شود.

وی با یادآوری این موضوع که دو منبع بزرگ درآمدی دولت در بودجه هر سال، نفت و مالیات است، اظهار کرد: امسال دولت نفت را از نظر میزان بشکه و قیمت تغییر داده است و طبق بودجه قرار است یک میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه صادر کند و صادرات ۴۵۰ هزار بشکه هم توسط نیرو‌های مسلح انجام می‌شود. فروش نفت، حدود ۵۸۰ هزار میلیارد تومانی است که با میعانات گازی سال گذشته پیش بینی شده بود و در واقع همان عدد بودجه سال جاری است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اعلام اینکه دولت، پایه‌های مالیاتی خود را در بودجه سال ۱۴۰۴ افزایش نداده است، بیان کرد: دولت به سراغ جلوگیری از فرار مالیات‌ها، مالیات‌های وصول نشده و معوقه خواهد رفت تا از این طریق درآمد مالیاتی خود را افزایش دهد. اعتقاد دارم دولت برای دستیابی به این هدف، راه هم دارد و این مالیات‌ها قابل وصول هستند.

وی با تاکید بر این که در وصول مالیات‌ها باید دقت لازم صورت بگیرد، عنوان کرد: البته تا حدودی این امر انجام شده است و به عنوان مثال معافیت مالیاتی برای افراد حقوق بگیر دولت تا سقف ۱۲ میلیون تومان بود، اما امسال به ۲۴ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. برای افرادی که در مشاغل دولتی کار نمی‌کنند تا ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معافیت مالیاتی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این که بقیه اعداد مالیاتی پلکانی شده است گفت: مالیات حقوق افراد شاغل غیر دولتی از ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۳۶ میلیون تومان ۱۰ درصد است. از ۳۶ میلیون تا ۴۵ میلیون تومان ۱۵ درصد و از ۴۵ میلیون تا ۶۰ میلیون تومان ۲۰ درصد مالیات گرفته می‌شود. از ۸۰ میلیون تومان به بالا هم مشمول مالیات ۳۰ درصد خواهد بود.

لاهوتی با اشاره به افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال گذشته اظهار کرد: از هزار و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات تعیین شده، مجموعه مالیاتی که اصناف پرداخت می‌کنند ۵۰ تا ۶۰ همت (هزار میلیارد تومان) است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار