پایین کشیدن پرچم کشورمان از ساختمان کنسولگری ایران در کربلا صحت دارد؟-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

پایین کشیدن پرچم کشورمان از ساختمان کنسولگری ایران در کربلا صحت دارد؟

سرکنسول ایران در کربلا گفت: پایین کشیدن پرچم کشورمان از ساختمان کنسولگری ایران در کربلا صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرمسعود حسینیان سرکنسول ایران در کربلای معلی گفت: هیچ‌گونه تعرضی به نمایندگی کشورمان وارد نشده است. معترضان فقط پرچم عراق را در دیوار پشتی ساختمان آویزان کردند و پایین کشیده شدن پرچم ایران از ساختمان نمایندگی ایران در کربلا صحت ندارد.

 

او افزود: مسئله اصلی در تظاهرات عراق خواسته‌های مردمی است که مورد قبول دولت و مرجعیت قراردارد و این تظاهرات نیز براین اساس شکل گرفت.

 

سرکنسول ایران در کربلای معلی اظهار کرد: البته در این میان برخی گروه‌ها مانند بعثی‌ها و کشور‌های خارجی به صورت تفوذی وارد این جریان شدند. به همین دلیل مرجعیت بیانیه‌ای صادر کرد که در آن خواستار ایجاد آرامش و بازگشت مردم به خانه‌های خود شد. البته این قبیل کار‌ها با توجه به شرایط عراق سابقه هم داشته است.

 

او ادامه داد: امسال هم تحرک این جریان پیش از اربعین آغاز شد اما در ایام اربعین به صورت مقطعی متوقف شد. پس از گذشت ایام اربعین این موج دوباره آغاز و یک گروه چندین نفره به طرف نمایندگی ایران در کربلا حرکت کرد. اما اوضاع به طور کامل تحت کنترل پلیس و نیروهای امنیتی است.

 

ساعاتی پیش برخی رسانه‌ها از حضور تعدادی از معترضان عراقی در مقابل کنسولگری ایران در کربلا و اهتزاز پرچم عراق در بالای ساختمان آن خبر داده بودند.

 

این در حالی است که شبکه تلویزیونی العربیه گزارش داد، دولت عراق فعالیت این شبکه خبری و شبکه خبری الحدث (وابسته به عربستان سعودی) را در این کشور ممنوع اعلام کرد.

 

مردم عراق اعتراض به اوضاع اقتصادی و معیشتی، فساد مالی و بیکاری را از دهه اول مهر ماه یعنی اول ماه میلادی اکتبر آغاز کردند و تظاهراتی در استان‌های مختلف برای بیان خواسته هایشان برگزار کردند، اما برخی از معترضان که به‌نظر می‌رسید مسئله اصلی آن‌ها نه مطالبات مردم عراق، بلکه آشوب بود تظاهرات را به خشونت کشاندند.

 

با وجود وعده دولت عراق برای تحقق مطالبات معترضان، دور جدید اعتراضات در این کشور علیه فساد، بیکاری و مسائل معیشتی بار دیگر پس از یک وقفه چند روزه به مناسب ایام زیارت اربعین امام حسین (ع) آغاز شد.

 

تجمعات اعتراضی در برخی شهر‌های عراق از جمله بغداد، نجف و الناصریه از شامگاه پنج‌شنبه آغاز شد و نیرو‌های امنیتی برای حفظ امنیت شهروندان و اماکن دولتی در نقاط مختلف مستقر شدند.

 

بنا بر اعلام رسانه‌های دولتی عراق، در حالی که برخی از مردم در استان‌های مختلف تظاهراتی مسالمت آمیز داشتند و حتی به گفته گروه نجباء مردم عراق در تظاهرات جمعه شب، پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند، برخی از معترضان که عوامل نفوذی خوانده می‌شوند به ساختمان‌های دولتی و اموال عمومی مقامات محلی در استان‌های بصره، بابل، ناصریه، ذی‌قار و واسط تعرض کردند و ۲۷ ساختمان دولتی و حزبی را تخریب و به آتش کشیدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار