ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

آمار فوتی‌های تصادفات در ۶ ماه اخیر اعلام شد

رئیس پلیس راهور فراجا با اعلام آخرین آمار از تلفات تصادفات شش‌ماهه نخست سال جاری (۱۴۰۳)، اظهار کرد: با وجود کاهش ۶۱۸ نفری تلفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، متأسفانه همچنان ۱۰ هزار و ۹۷ نفر در این مدت در اثر تصادفات جاده‌ای و درون‌شهری جان باخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی با بیان اینکه کاهش ۶۱۸ نفری تلفات نتیجه اقدامات موثر پلیس راهور و ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در بین کاربران ترافیکی بوده و ابراز امیدواری کرد که این روند کاهشی تا پایان سال ادامه یابد.

وی با اشاره به جزئیات این آمار، اعلام کرد: در شش ماهه اول سال، تصادفات منجر به فوت در حوزه درون‌شهری با کاهش ۱۸۵ نفر نسبت به سال گذشته همراه بوده است. در حوزه برون‌شهری نیز تلفات رانندگی ۴۳۳ نفر کمتر شده که در مجموع ۶۱۸ نفر کاهش در تلفات این دو حوزه را نشان می‌دهد. با این حال، تعداد جان‌باختگان تصادفات به ۱۰ هزار و ۹۷ نفر رسیده است که نیاز به توجه بیشتر به ایمنی و رعایت قوانین رانندگی را نشان می‌دهد.

۶۲ درصد از تصادفات به وسایل نقلیه شخصی اختصاص دارد

به گفته رییس پلیس راهور فراجا، ۶۲ درصد از تصادفات به وسایل نقلیه شخصی اختصاص داشته است. از این میزان، خودرو‌های سواری ۲۵ درصد، موتورسیکلت‌ها ۲۵ درصد، وانت‌ها ۶ درصد، کامیون‌ها ۵ درصد و وسایل نقلیه عمومی مسافربری یک درصد سهم داشته‌اند. این آمار بیانگر نقش پررنگ خودرو‌های شخصی و موتورسیکلت‌ها در تصادفات است که نیازمند توجه و آموزش بیشتر رانندگان این گروه‌ها است.

سردار حسینی اظهار داشت: عابران پیاده ۱۶ درصد از کل تصادفات را شامل می‌شوند که در مناطق درون‌شهری سهم آنها به ۲۴ درصد می‌رسد. در حوزه برون‌شهری نیز ۸ درصد از تصادفات به عابران پیاده مربوط می‌شود. پلیس راهور ضمن هشدار به رانندگان، بر رعایت حقوق عابران و افزایش توجه به آنها در جاده‌ها تاکید دارد.

بیشترین ساعات تصادفات

رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: بیشترین تصادفات در ساعات ۱۶ تا ۲۰ رخ می‌دهد که ۲۵ درصد از کل تصادفات را شامل می‌شود. ساعات ۲۰ تا ۲۴ شب با سهم ۲۲ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد. پلیس راهور به رانندگان توصیه می‌کند که با مدیریت زمان سفر و پرهیز از رانندگی در این ساعات، احتمال وقوع حوادث را کاهش دهند.

سردار حسینی اقدامات موثر پلیس راهور از جمله نظارت‌های گسترده، افزایش تجهیزات کنترلی و ارتقای آگاهی عمومی را عامل اصلی کاهش تلفات دانست و اظهار داشت: پلیس راهور به رانندگان توصیه می‌کند ضمن رعایت سرعت و سبقت مجاز، به استراحت کافی در سفر‌های طولانی توجه کنند و با احترام به حقوق عابران پیاده به کاهش حوادث کمک کنند.

پلیس راهور فراجا امیدوار است که با ادامه این اقدامات و ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در بین کاربران ترافیکی، این روند کاهشی تا پایان سال حفظ شود و آمار تلفات جاده‌ای کشور به سطح کمتری کاهش یابد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر