وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

جسد البغدادی کجاست؟

یک مقام بلندپایه در وزارت دفاع آمریکا خبرها در خصوص کشته شدن سرکرده گروه تروریستی داعش را تأیید کرد و گفت، جسد ابوبکر البغدادی نزد نیروهای آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، تلویزیون «الحره» به نقل از یک «مسئول بلندپایه در وزارت دفاع آمریکا» (پنتاگون) خبر کشته شدن «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی داعش را تأیید کرد.

 

این مقام بلندپایه آمریکایی که نامش فاش نشد به الحره گفت: عملیات را تیم ویژه آمریکایی وابسته به «Navy Seal» انجام داده است. این عملیات علیه تجمعی وابسته به داعش در شمال غرب سوریه در استان ادلب انجام شد و در جریان آن شماری از سران این سازمان از جمله رهبرش، ابوبکر البغدادی کشته شدند.

 

«Navy Seal» یگان ویژه نیروی دریایی ایالات متحده آمریکاست که یکی از مأموریت‌های آن، عملیات‌های پنهانی و مخفی در عمق خاک کشورهاست که آمریکا آنان را دشمن معرفی می‌کند.

 

این مقام مسئول در پنتاگون همچنین گفت که بعد از آنکه سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا از محل البغدادی مطمئن شدند، عملیات آغاز شد و بعد از آغاز، البغدادی کشته شد و جسدش در اختیار قرار گرفت. آزمایش دی.ان.ای (DNA) انجام شده و ثابت می‌کند که او البغدادی است.

 

طبق این گزارش، پنتاگون همچنان خبری از سرنوشت جسد البغدادی منتشر نکرده اما تأکید کرده که عملیات در استان ادلب (شمال غرب سوریه) انجام شد و عملیات ناشی از همکاری دستگاه اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و سرویس امنیت منطقه‌ای بوده است.

 

الحره نوشت: این مقام آمریکایی گفت، سران پنتاگون در تحلیل اولیه گفته‌اند که کشته شدن البغدادی به معنای پایان جنگ علیه داعش نیست و عملیات نظامی علیه آن ادامه خواهد یافت.

 

نشریه «نیوزویک» بامداد امروز (یکشنبه) به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی از عملیات بالگردی نیروهای ویژه ارتش این کشور در استان «ادلب» سوریه علیه «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی «داعش» خبر داده و نوشته است که واشنگتن «با اطمینان بالا» معتقد است که بغدادی در این حمله کشته شده است.

 

همزمان شبکه «سی‌ا‌ن‌ان» هم به نقل از یک منبع نظامی نوشته است که آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) هم در این عملیات نقش داشته و اطلاعات محل حضور البغدادی را در اختیار پنتاگون قرار داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار