افزایش ۳ برابری بودجه شهرداری برای مدارس-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

افزایش ۳ برابری بودجه شهرداری برای مدارس

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران از افزایش ۳ برابری بودجه شهرداری برای مدارس تهران و برگزاری انتخابات شهردار مدرسه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی امیری مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران در حاشیه بیست و چهارمین دوره انتخابات شهردار مدرسه در یکی از مدارس منطقه ۱۱ تهران اظهار داشت: ۵ تا ۹ مهر ماه امسال این موضوع کلید خورد و دوره‌های آموزشی و انتخاب تسهیل گران صورت گرفت و امروز روز برگزاری انتخابات است.

 

وی افزود: ۵۰۷ مدرسه دخترانه و پسرانه در سطح شهر تهران در مقطع متوسطه اول و دوم برای این موضوع انتخاب شد و نسبت به سال قبل افزایش ۱۵ درصدی تعداد مدارس که در این طرح شرکت کردند را داشتیم و سال قبل حدود ۱۵۰ هزار تا ۱۶۰ هزار دانش آموز درگیر این طرح شدند.

 

امیری بیان داشت: از هر مدرسه یک شهردار مدرسه انتخاب می‌شود و هر شهردار مدرسه ۵ معاون خواهد داشت و احکام این شهرداران توسط شهرداران مناطق، رئیس آموزش و پرورش منطقه و مدیر کل آموزش‌های شهروندی امضا می‌شود و طی یک مراسم نمادین به صورت تنفیذ در اختیار دانش آموز قرار می‌گیرد.

 

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران ادامه داد: شعار امسال «دانش آموز ایرانی، امیدوار، تحول آفرین و آینده ساز» است و شهرداران مدارس پل ارتباطی مدرسه و مدیریت شهری هستند به عبارتی هم مشکلات مدرسه توسط این افراد شناسایی می‌شود و هم تا شعاع ۵۰۰ متری اطراف مدرسه را می‌توانند بازدید و مشکلات آن را به شهرداری اعلام کنند.

 

وی یادآور شد: همچنین در طی سال جلسات متعددی میان شهرداران مدارس و شهرداران نواحی برگزار می‌شود که همفکری و هم اندیشی صورت گیرد تا تمرین مشارکت پذیری و مسئولیت پذیری به دانش آموزان داشته باشیم. طی مشارکت مدنی دانش آموزان با رأی خودشان یک نفر را به عنوان شهردار انتخاب و ما هم مجمع شهرداران مدارس مناطق ۲۲ گانه را تشکیل می‌دهیم و همفکری صورت می‌گیرد، دانش آموزان مربوطه که شهردار شدند از طرح‌های برتر آنها حمایت و نیازهای مدرسه را به صورت مستمر انتقال به شهرداری می‌دهند و ما هم اقدام می‌کنیم.

 

وی گفت: در صدد بوده ایم تا مشکلات مدرسه را توسط دانش آموزان حل کنیم و حس مسئولیت پذیری را در میان دانش آموزان افزایش دهیم.

 

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران بیان داشت: حمایت مالی از طرح‌های دانش آموزی خواهیم داشت و هر نیازی را شناسایی کنند ما هزینه مالی آن را اختصاص می‌دهیم، در هر سال اعتباری داریم و سال گذشته ۵ میلیارد تومان بدین منظور برای بیش از ۴۰۰ مدرسه جهت آموزش، اردوی آموزش، انتخابات و برگزاری برنامه‌های فرهنگی پیش بینی کردیم همچنین هر سال بودجه‌ای برای فعالیت‌های عمرانی و بهسازی مدارس داریم. سال پیش ۵۰ میلیارد و امسال ۱۵۷ میلیارد است که تقریباً ۳ برابر شده است.

 

امیری خاطر نشان کرد: هدف گذاری ما در این زمینه در مدارس دولتی است و اعتبارات بسته به نیاز مدرسه و منطقه متفاوت است و در سال جاری بیش از ۲۰۰ مدرسه را آسفالت کردیم و بالغ بر ۲۰۰ هزار متر مربع است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده