خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵

وزیر بهداشت: مبلغ اضافه کاری پرستاران به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد

وزیر بهداشت با بیان اینکه در مورد اصلاح فرمول و میزان اضافه کاری پرستاران جلسات فراوانی را با سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برگزار کردیم، گفت: در این رابطه نتایج مثبتی حاصل شده و مبلغ اضافه کاری یک تا دو روز آینده ابلاغ خواهد شد؛ با پیگیری‌های زیادی توانستیم میزان اضافه کاری پرستاران را طی فرمولی اصلاح کنیم و مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر بهداشت با بیان اینکه در مورد اصلاح فرمول و میزان اضافه کاری پرستاران جلسات فراوانی را با سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برگزار کردیم، گفت: در این رابطه نتایج مثبتی حاصل شده و مبلغ اضافه کاری یک تا دو روز آینده ابلاغ خواهد شد؛ با پیگیری‌های زیادی توانستیم میزان اضافه کاری پرستاران را طی فرمولی اصلاح کنیم و مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

محمدرضا ظفرقندی در مورد آخرین وضعیت پرداخت مطالبات پرستاران با توجه به نزدیک شدن روز پرستار، گفت: از زمانی که وارد دولت شدم پیگیر مطالبات پرستاران بودم و حداقل ۳ مرتبه در جلسه هیات دولت این بحث را با رئیس جمهور مطرح کردم و ایشان نیز به مبادی ذیربط برای انجام سریع‌تر مطالبات تاکید کرد.

وی با بیان اینکه مبالغ قبل توجهی در دو مرحله (مرحله اول ۷ همت و مرحله دوم ۲.۵ همت) برای پرداخت مطالبات تعویقی پرداخت شد، افزود: بسیاری از پرداخت‌های پرستاران ۸ تا ۹ ماه عقب مانده و به تاخیر افتاده بود و ما توانستیم معوقات را پرداخت کنیم و به طور متوسط آن را به اوایل سال ۱۴۰۳ رساندیم یعنی از مهرماه ۱۴۰۲ این مطالبات اصلاح شده و زمان پرداختی به دانشگاه‌های علوم پزشکی به خرداد هم رسیده است.

ظفرقندی ادامه داد: البته به دانشگاه‌های بزرگ مبلغ بیشتری و دانشگاه‌های کوچک مبلغ کمتری پرداخت شده است.

وی تاکید کرد:اصلاح فرمول و میزان اضافه کاری پرستاران جلسات فراوانی را با سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برگزار کردیم، این رابطه نتایج مثبتی حاصل شده و مبلغ اضافه کاری یک تا دو روز آینده ابلاغ خواهد شد؛ با پیگیری‌های فراوان توانستیم میزان اضافه کاری پرستاران را طی فرمولی اصلاح کنیم و به میزان قابل توجهی افزایش دهیم. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار