اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

قالیباف: بسیج الگوی جوانان در فلسطین و لبنان است

رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور گفت: بسیج الگوی جوانان در فلسطین و لبنان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده، نوجوان شجاع و فداکار بسیجی و همچنین روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی را گرامی می‌داریم.

 

وی تاکید کرد: بسیج نوآوری عظیم و دوران‌ساز امام راحل بود که در حساس‌ترین مراحل انقلاب اسلامی به پشتوانه رشادت مردم، منجی اسلام و انقلاب اسلامی شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیج به تعبیر رهبر معظم انقلاب مردمی‌ترین نیروی مقاومت تاریخ جهان و الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است.

 

قالیباف افزود: در خصوص روز نوجوان باید تاکید کنم که نوجوان امروز به مراتب خردمندتر، آگاه‌تر و مشارکت‌جوتر از نسل‌های قبل از خود است و وظیفه ما مسئولان است که با نوجوانان اهل تحلیل و متفکر امروز صادقانه گفتگو کنیم و زمینه‌های گسترده مشارکت آنها در محیط‌های گوناگون را فراهم کنیم و متناسب با نیازهای امروز آنها سیاست گذاری نمائیم.

 

قالیباف گفت: این مطالبه‌گری و این قدرت تحلیل برآمده از فرصتی است که انقلاب اسلامی فراهم کرده و ما نیز باید در همه ابعاد این فرصت را به فال نیک بگیریم و حکمرانی شایسته نسل جدید و مطابق نیازهایشان را پیاده سازی کنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین فرارسیدن روز پدافند غیرعامل را گرامی می‌دارم و به تمامی مجاهدین این عرصه خدا قوت می‌گویم. امیدواریم با هوشیاری این عزیزان و با استفاده از ظرفیت فکر و ابتکار جوانان کشور بتوانیم بر تمام ابعاد شیوه‌های جدید نفوذ و تهاجم دشمنان غلبه کنیم و زمینه‌های پاسخ متقابل با آنان را فراهم سازیم./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار