آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد نعیم قاسم: ایران تحت رهبری امام خامنه‌ای می‌درخشد؛ آماده دفاع هستیم جزئیات دیدار عراقچی با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ رویترز: ناوگروه آبراهام لینکلن در سواحل عمان رویت شد ادعای اسرائیل درباره کشف اسم رمز حماس برای عملیات ۷ اکتبر

ترامپ: آمریکا توانست ابوبکر بغدادی را بکشد

رئیس‌جمهور آمریکا یک نشست خبری در کاخ سفید مدعی شد که واشنگتن «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش را در شمال غرب سوریه کشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از ساعت‌ها گمانه‌زنی رسانه‌ای و انتشار خبرها درباره کشته شدن «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش، دونالد ترامپ یک نشست خبری در کاخ سفید ترتیب داد و گفت که او «مثل یک سگ مُرد».

 

نشریه «نیوزویک» بامداد امروز (یکشنبه) به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی از عملیات بالگردی نیروهای ویژه ارتش این کشور در استان «ادلب» سوریه علیه «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی «داعش» خبر داده و نوشته است که واشنگتن «با اطمینان بالا» معتقد است که بغدادی در این حمله کشته شده است.

 

با گذشت چندین ساعت از انتشار این خبر، خبرنگار شبکه فاکس نیوز خبر داد که هویت جسد سرکرده گروهک تروریستی داعش تایید شده است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در ابتدای این نشست خبری مدعی شد که آمریکا توانست ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش را از بین ببرد.

 

به ادعای او، دولت آمریکا طی سال‌های اخیر بعد از از بین بردن خلافت ادعایی داعش در سوریه و عراق، در جستجو برای یافتن و از بین بردن البغدادی بوده است.

 

دونالد ترامپ مدعی شد که «جهان امروز با کشتن ابوبکر البغدادی به یک مکان امن‌تر تبدیل شده است».

 

رئیس‌جمهور آمریکا در این نشست خبری از روسیه، ترکیه، عراق و کُردهای سوری برای کمک به واشنگتن برای هدف قرار دادن البغدادی تشکر کرد.

 

ترامپ درباره کمک‌ روسیه به عملیات ادعایی آمریکا در سوریه علیه البغداید گفت: «روسیه عالی بود، آنها به ما در انجام پرواز از بخشی از مناطق تحت کنترل آنها در سوریه کمک کردند. عراق هم عالی بود».

 

وی درباره کشته شدن سرکرده داعش هم گفت که البغدادی «مانند یک سگ کشته شد، او اصلا مرگی قهرمانانه نداشت و مثل یک بزدل کشته شد و موقع کشته شدن، گریه می‌کرد و زار می‌زد».

 

رئیس‌جمهور آمریکا از عراق و همچنین کُردهای سوری به خاطر کمک اطلاعاتی به عملیات واشنگتن برای هدف قرار دادن مخفیگاه البغدادی تشکر کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار