جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

افزایش سطح درآمد مردم، پیش‌نیاز اصلاح قیمت سوخت

افزایش سطح درآمد مردم، پیش‌نیاز اصلاح قیمت سوخت عضو کمیسیون‌های اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تا زمانی که سطح درآمدی مردم را اصلاح نکرده، نباید یارانه مربوط به سوخت را قطع کرده و حامل‌های انرژی را گران کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سیدکریم معصومی، نماینده مردم فومن و شفت و عضو کمیسیون‌های اصل 90، قضایی و حقوقی و تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از مواضع برخی دولتمردان در خصوص نرخ بنزین، گفت: دولت به‌جای رساندن قیمت بنزین به فوب خلیج‌فارس، باید در ابتدا درآمد مردم را به سطح جهانی برساند.

 

وی بیان کرد: برخی دولتمردان در شرایطی که جامعه کشش هزینه‌های بالاتر را ندارد و خانوارها به‌سختی نیازهای اولیه خود را تأمین می‌کنند، موضوع افزایش قیمت سوخت را مطرح کرده‌اند که بدون شک به افزایش قیمت همه کالاها منجر می‌شود.

 

معصومی خاطرنشان کرد: این موضوع به‌هیچ‌عنوان معقول نیست که تنها هزینه‌های زندگی مردم را برای کسری‌های بودجه‌ای دولت بالا ببریم و فکری به حال درآمد مردم نکنیم.

 

نماینده مردم فومن و شفت خاطرنشان کرد: سطح درآمد مردم کاهش یافته و به‌ویژه در اقشار کم‌برخوردار بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را ازدست‌داده‌اند و در این شرایط دولت به‌جای جبران کسری بودجه از طریق سبد هزینه‌ای مردم، باید افزایش درآمدها را در رأس امور قرار دهد.

 

وی افزود: در حال حاضر بسیاری از هزینه‌های مربوط به خانوارها با نرخ جهانی محاسبه می‌شوند و این در شرایطی است که سطح درآمد مردم به‌هیچ‌عنوان قابل‌مقایسه با کشورهای دیگر نیست و این عدم همخوانی درآمد و هزینه هر روز عده بیشتری را فقیر می‌کند.

 

معصومی همچنین تأکید کرد: در چنین شرایطی نمی‌توان بار هزینه‌های زندگی را برای مردم سنگین‌تر کرد و دولت تا زمانی که سطح درآمدی مردم را اصلاح نکرده، نباید یارانه مربوط به سوخت را قطع کرده و حامل‌های انرژی را گران کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار