بهبود مشکلات تنفسی و بیماریهای پوستی با نمک دریا-راهبرد معاصر
فیلم |سفیر ایران در لبنان: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد با انفجار پبجر‌ها کمر حزب‌الله را می‌شکند ناگفته‌های وکیلی که خانواده‌اش را در ولنجک قتل عام کرد  تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی ببینید | لحظه اعدام علی سلامت متجاوز به ۲۰۰ زن ببینید | خواب عمیق نخست وزیر در جریان رای گیری کابینه! اطلاعیه پلیس درباره جنایت خانوادگی ولنجک | دختر وکیل قاتل از مهلکه جان سالم به در برد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه قیمت نفت سنگین ایران افزایش یافت جاده چالوس به‌طور کامل بسته می‌شود واکنش نشریه مشهور ایتالیایی به عملکرد مهاجم ایرانی اینترمیلان؛ چه بلایی سر طارمی آمده؟ تمرین اختصاصی موسیمانه برای ۱۲ بازیکن استقلال بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات

بهبود مشکلات تنفسی و بیماریهای پوستی با نمک دریا

معاون فنی اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو به بررسی فواید درمانی نمک و نظارت‌های این سازمان بر کیفیت و ایمنی نمک‌های خوراکی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، بهادر صید محمدیان بیان داشت: نمک یکی از مهم‌ترین مواد معدنی طبیعی است که در طب سنتی و حوزه داروهای طبیعی جایگاه ویژه‌ای دارد. این ماده به دلیل ترکیبات معدنی خاص، دارای فواید و کاربردهای مختلف در درمان بیماری‌ها و حفظ سلامتی است.

 

وی در این گفتگو به برخی از کاربردهای دارویی و درمانی نمک اشاره کرد و گفت: نمک دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضدالتهابی است و می‌تواند به بهبود مشکلات تنفسی مانند سرماخوردگی، آسم و سینوزیت کمک کند. استفاده از بخور آب نمک یا اتاق‌های نمک در این زمینه بسیار مؤثر است.

 

وی افزود: نمک دریا به دلیل داشتن مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم برای پوست مفید است. استفاده از نمک دریا به صورت ماسک یا اضافه کردن آن به وان حمام می‌تواند در کاهش التهابات پوستی و خشکی پوست مؤثر باشد.

 

صید محمدیان همچنین به تأثیر نمک در بهبود سلامت دهان و دندان اشاره کرد و بیان کرد: شستشوی دهان با آب نمک به کاهش باکتری‌های دهانی و التیام زخم‌های دهان کمک می‌کند و می‌تواند التهاب لثه را کاهش دهد.

 

معاون فنی اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک تأکید کرد: اگرچه نمک فواید زیادی دارد، باید به میزان مصرف آن توجه شود. مصرف بیش از حد نمک می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند فشار خون بالا شود. سازمان غذا و دارو برای اطمینان از ایمنی و کیفیت نمک‌های موجود در بازار، ضوابط خاصی را وضع کرده است.

 

صید محمدیان با بیان این مطلب تصریح کرد: سازمان غذا و دارو تولیدکنندگان را موظف به افزودن ید به نمک‌های خوراکی کرده است تا از بروز بیماری‌هایی مانند گواتر جلوگیری شود. همچنین، نمک‌های خوراکی باید تحت نظارت سازمان غذا و دارو از نظر سلامت و کیفیت باشند تا از استفاده از مواد مضر و آلاینده‌های شیمیایی در تولید آن جلوگیری شود.

 

در پایان مهندس صید محمدیان تأکید کرد که استفاده بهینه و متعادل از نمک می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی در بهبود سلامت عمومی افراد مؤثر باشد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار