قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

رژیم غذایی طلایی برای کنترل دیابت

دیابت نوع ۲ تا حدی به دلیل ناتوانی سلول های بتای لوزالمعده در پاسخگویی لازم به قند خون ایجاد می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، اکنون، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که تغییر به یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات ممکن است این اختلال عملکرد سلول‌های بتا را اصلاح کند و سلامت بیماران را تقویت کند.

 

«باربارا گوور»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلاباما، خاطرنشان کرد: «افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند، می‌توانند سلول‌های بتا خود را بازیابی کنند، نتیجه‌ای که با دارو نمی‌توان به دست آورد.»

 

گوور در ادامه افزود: «یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ خفیف که مصرف کربوهیدرات خود را کاهش می‌دهند، ممکن است بتوانند دارو را قطع کنند و از خوردن وعده‌های غذایی و میان وعده‌هایی که پروتئین بیشتری دارند و نیازهای انرژی آنها را برآورده می‌کنند، بهره ببرند.»

 

همانطور که تیم تحقیقاتی توضیح داد، دیابت نوع ۲ تا حدی به دلیل اختلال در عملکرد سلول‌های بتا و از دست دادن سلول‌های بتا ایجاد می‌شود.

 

سلول‌های بتا در پانکراس (لوزالمعده) ساخته می‌شوند و انسولین تولید می‌کنند، هورمونی که انسان برای کنترل سطح قند خون به آن نیاز دارد.

 

تیم او این نظریه را مطرح کرد که آسیب به سلول‌های بتا ممکن است، حداقل تا حدی، به دلیل مصرف بیش از حد غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند نان و ماکارونی باشد.

 

در مطالعه جدید، تیم تحقیق ۵۷ بزرگسال مبتلا به دیابت نوع ۲ را در یکی از دو رژیم غذایی قرار دادند. برخی از بیماران از رژیم غذایی کم کربوهیدرات (۹٪ کربوهیدرات و ۶۵٪ چربی) استفاده کردند در حالی که برخی دیگر از رژیم غذایی پر کربوهیدرات (۵۵٪ کربوهیدرات و ۲۰٪ چربی) استفاده کردند.

 

تیم تحقیق گزارش داد همه افرادی که از رژیم‌های کم کربوهیدرات استفاده می‌کردند، شاهد بهبود قابل توجهی در پاسخ سلول‌های بتا به قند خون بودند.

 

گوور گفت: «تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند عملکرد سلول‌های بتا را بازیابی کند و منجر به بهبودی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ شود، مورد نیاز است.»/ مهر

کلمات کلیدی: دیابت دارو غذا
ارسال نظر
آخرین اخبار