چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

انهدام باند مخوف فساد و اخاذی از زنان در خوزستان

سه مرد و یک زن که با تشکیل باند فساد و ربودن و اغفال زنان و دختران از آنها فیلم سیاه تهیه و اخاذی می‌کردند، از سوی پلیس خوزستان دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سه مرد و یک زن که با تشکیل باند فساد و ربودن و اغفال زنان و دختران از آنها فیلم سیاه تهیه و اخاذی می‌کردند، از سوی پلیس خوزستان دستگیر شدند.

سرهنگ کارآگاه سیروس دریکوند رئیس پلیس آگاهی خوزستان در تشریح این پرونده گفت: فردی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دخترش خبر داد و با این شکایت موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان خوزستان قرار گرفت. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد دختر جوان ربوده شده است، بنابراین بلافاصله کارآگاهان اداره عملیات ویژه رصد اطلاعاتی اقدام‌های فنی و تحقیقات گسترده را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد دختر جوان گرفتار یک باند فساد شده که در زمینه آدم‌ربایی، تجاوز به عنف و اغفال و اخاذی از زنان فعالیت دارند.

با شناسایی اعضای این باند که سه مرد و یک زن بودند، همگی آنان در محل مخفیگاه‌شان که مرکز فساد و فحشا بوده است، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. پس از دستگیری آنان، چندین نفر به عنوان قربانیان این باند برای شکایت مراجعه و متهمان را شناسایی کردند. متهم زن نیز مدعی شد خودش از قربانیان این باند است که او را مجبور به همکاری کرده‌اند. بررسی‌ها نشان داد اعضای این باند با اغفال زنان و دختران و ربودن آنها، از قربانیان خود فیلم تهیه و سپس اقدام به تهدید و آدم‌ربایی و اخاذی از آنها می‌کردند. دو نفر از اعضای این باند مخوف دارای سوابق کیفری متعدد از جمله آدم‌ربایی، رابطه نامشروع به عنف و اکراه، تهدید، جعل و کلاهبرداری، تجاوز به عنف، نگهداری مواد مخدر و... بوده‌اند که برای تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی استان خوزستان قرار دارند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار