جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر، یکشنبه شب در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه عصر دوشنبه اعلام کرد که دو وزیر در این گفتگو بر ضرورت افزایش تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان و برقراری آتش‌بس و جلوگیری از افزایش تنش در منطقه و امدادرسانی فوری به مردم بی‌پناه و آواره در غزه و لبنان تاکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات منطقه و جنایات و اقدامات ماجراجویانه رژیم متجاوز صهیونیستی که با هدف گسترش دامنه جنگ به کل منطقه و برهم زدن صلح، ثبات و امنیت منطقه انجام می‌شود را تشریح و بر حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به هر گونه تجاوز به حریم امنیتی و سرزمینی خود در چارچوب حق دفاع مشروع تاکید کرد.

عراقچی همچنین ضرورت اقدام فوری و موثر جامعه جهانی برای متوقف کردن ماشین نسل‌کشی این رژیم و تلاش دسته جمعی کشور‌های اسلامی در این خصوص را مورد تاکید قرار داد.

طرفین در خصوص تداوم مشورت‌ها و رایزنی‌ها میان دو کشور توافق کردند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر