دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

رایزنی تلفنی سرپرست وزارت خارجه ایران و وزیر خارجه مصر

وزارت امور خارجه مصر از رایزنی تلفنی وزیر خارجه این کشور با سرپرست وزارت خارجه ایران در خصوص تحولات منطقه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای از رایزنی تلفنی «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر با «علی باقری کنی» سرپرست وزارت خارجه کشورمان درباره تحولات کنونی منطقه خبر داد.

«احمد ابوزید» سخنگوی وزارت امور خارجه مصر تاکید کرد که این تماس تلفنی در چارچوب تلاش‌های فراوان مصر برای مهار تنش در منطقه و توجه قاهره به ارتباط مداوم با تمامی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللیِ تاثیرگذار جهت کاهش تشدید تنش در منطقه صورت گرفته است.

همچنین بر اساس اعلام وزارت امور خارجه مصر، باقری و عبدالعاطی در این تماس تلفنی تلاش‌های مصر برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

طبق این بیانیه عبدالعاطی تاکید کرده که مصر از هیچ تلاشی برای پایان درد و رنج‌های انسانی بی‌سابقه ملت فلسطین فروگذار نخواهد کرد و جامعه بین‌الملل بیش از هر زمانی ضرورت آتش‌بس و امضای توافق مبادله اسرا را درک کرده است.

همچنین وزارت امور خارجه مصر بیان کرد که عبدالعاطی در گفت‌وگوی تلفنی با باقری کنی بر ضرورت جلوگیری از خطرات گسترش گستره نبرد کنونی تاکید کرده و همتای ایرانی خود را در جریان تماس‌های مصر با کشور‌های منطقه و جهان برای کاهش تنش در منطقه قرار داده است.

بر اساس بیانیه صادرشده از سوی وزارت امور خارجه مصر، باقری کنی نیز در این تماس از تلاش‌های کنونی مصر و مسئولیت‌پذیری این کشور در خصوص توقف جنگ در غزه و برقراری آرامش قدردانی کرده و بر توجه خود به تداوم ارتباط میان ۲ کشور با هدف تلاش برای تحقق ثبات در منطقه تاکید کرده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده