پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

گفتگوی تلفنی وزیر خارجه آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل

وزارت امورخارجه آمریکا بر دستیابی به راه حل دیپلماتیک در لبنان و پایان یافتن جنگ غزه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اسرائیل درخصوص تلاش‌های مداوم برای دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک در لبنان تلفنی گفت وگو کرده است.

 

براساس بیانیه وزارت امورخارجه آمریکا، بلینکن در این تماس تلفنی، بر اهمیت پایان یافتن جنگ غزه و بازگشت اسرای اسرائیلی نیز تأکید کرده است.

 

این گزارش می‌افزاید که بلینکن همچنین بر تدوین یک مسیر برای دوران پسا جنگ در غزه تأکید کرده است.

 

وزارت امورخارجه آمریکا تصریح کرد: بلینکن در این تماس تلفنی بار دیگر گفته که ایالات متحده متعهد است که از امنیت اسرائیل حمایت کند.

 

وزارت امورخارجه آمریکا همچنین بدون اشاره به حمایت همه جانبه این کشور از رژیم صهیونیستی که موجب گستاخ‌تر شدن بیشتر این رژیم شده است مدعی شد: به شدت نگرانی عمیق خود را پیرامون خشونت شهرکنشینان در کرانه باختری ابراز می‌داریم.

 

این وزارتخانه ادعا کرد: خشونت شهرکنشینان موجب درد و رنج فلسطینیان می‌شود و صلح در منطقه را تضعیف می‌کند.

 

وزارت امورخارجه آمریکا افزود: حائز اهمیت آن است که مقامات اسرائیلی مانع از خشونت شهرک نشینان شوند و ما از مقامات تل‌آویو می‌خواهیم که تدابیری برای توقف خشونت ساکنان شهرک‌های اسرائیلی در پیش گیرند و این مسأله را به صورت شفاف و روشن به مسؤولان اسرائیلی گفته‌ایم.

 

در ادامه بیانیه وزارت امورخارجه آمریکا آمده است: مقامات دولت اسرائیل باید هرچه در توان دارند برای آرام شدن شرایط و مجازات همه عاملان خشونت به کار گیرند.

 

این درخواست آمریکا درحالی مطرح می‌شود که سران رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو و گالانت از سوی نهادهای حقوقی بین‌المللی متهم ردیف اول خشونت، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت هستند و در صورتی که فردی به جرم خشونت بازداشت شود، نخستین کسانی که باید مواخذه شوند، سران ارشد رژیم کودکش کش اسرائیل خواهند بود./مهر

ارسال نظر