حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ما حاشیه نشین هستند، ۳ درصد از این جامعه دچار فقر حاد هستند-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ما حاشیه نشین هستند، ۳ درصد از این جامعه دچار فقر حاد هستند

معاون توسعه روستایی رئیس جمهور گفت: ۲۰ میلیون از جمعیت جامعه ما حاشیه نشین هستند. حدود ۳ درصد از این جامعه دچار فقر حاد هستند و همزمان چندین نوع فقر را تجربه می‌کنند. مبارزه با فقر و نابرابری در انواع مختلف آنها که در واقع هفت نوع فقر و ۹ نوع نابرابری وجود دارد، با همه این موارد روبرو هستیم. پلن شفاف برای این موضوع خواهیم داشت تا همگان در ایران در بحث توزیع ثروت و قدرت امکان دسترسی عادلانه داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محرومیت زدایی ماموریتی است که آقای پزشکیان به من محول کرده است و من آن را برای خودم ترسیم کرده‌ام. می‌خواهیم با روند‌های درستی جامعه‌ای که به حاشیه رانده شده را به بطن برگردانیم.

وی افزود: مشارکت‌های مختلفی که در تصمیم گیری‌ها صورت می‌گیرد برای محرومیت زدایی در جامعه انجام خواهد شد تا این گروه توانمند شوند. درصدد مدیریت یکپارچه برای حوزه روستایی کشور هستیم تا آن را در کل کشور اعمال بکنیم و این رسالت کوچکی نیست.

معاون توسعه روستایی رئیس جمهور ادامه داد: ۲۰ میلیون از جمعیت جامعه ما حاشیه نشین هستند. حدود ۳ درصد از این جامعه دچار فقر حاد هستند و همزمان چندین نوع فقر را تجربه می‌کنند. مبارزه با فقر و نابرابری در انواع مختلف آنها که در واقع هفت نوع فقر و ۹ نوع نابرابری وجود دارد، با همه این موارد روبرو هستیم. پلن شفاف برای این موضوع خواهیم داشت تا همگان در ایران در بحث توزیع ثروت و قدرت امکان دسترسی عادلانه داشته باشند.

حسین‌زاده با یادآوری شعار رئیس جمهور در انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: آقای پزشکیان شعار عدالت و انصاف را مطرح کرد. همینطور پیوست عدالت که رهبری بر آن تاکید داشتند تا در تمام بخش‌های اجرایی همه امور پیوسته عدالت داشته باشد. من خود را مامور می‌دانم که در این مسیر کمک حال دولت باشم تا توسعه متوازن و عادلانه در کشور پیاده شود. تا انحراف‌هایی که در سنوات گذشته از توسعه پایدار داشتیم، حداقل جبران شود.

معاون توسعه روستای رئیس جمهور در بخشی از سخنانش در مورد مهاجرت معکوس و برنامه‌های خود در این معاونت، مطرح کرد: در ماده ۵۱ قانون برنامه هفتم توسعه به این موضوع اشاره شده است، باید این موضوع را تقویت کنیم و صرفاً زیرساخت‌های فیزیکی در این رابطه پاسخگو نخواهد بود. ما باید سایر شوق توسعه از جمله موارد فرهنگی را در نظر بگیریم.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: باید مسائل اجتماعی آموزشی و همه جوانب موضوع را هدف قرار دهیم. روز گذشته جلسه‌ای با تمام اعضای معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری تشکیل دادم و از ریزترین مسائل از جمله جاماندگان از تحصیل در مناطق کم برخوردار و روستا‌ها همچنین سایر مسائل اقتصادی، مواردی را مطرح کردم و هدف ما این است که جمعیت روستا‌ها را تثبیت کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کشورمان ۳۸ هزار روستا باقیمانده است، گفت: از مجموع ۶۹ هزار روستای ایران این میزان ۳۸ هزار روستا باقی مانده که در آن سکونت برقرار است، ۳۱ هزار روستا فاقد سکنه هستند. این آمار به ما نشان می‌دهد که باید در مقابل چرخه تولید فقر در کشور بایستیم، تنها راه آن توانمند کردن بدنه روستایی است.

معاون توسعه روستای رئیس جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگاری که به مشکل تامین مالی و بودجه برای طرح‌های روستایی اشاره کرد و پرسید آیا در دولت چهاردهم نیز اینگونه خواهد بود، گفت: روزی که آقای پزشکیان از من برای این معاونت دعوت کرد، اصل صحبت این بود که ما به دنبال شنیدن صدای بی صدایان هستیم. همین که رئیس جمهور اهتمام کرده معاونتی را که وجود خارجی نداشته است، یک معاونت برای حوزه محرومیت زدایی ایجاد کرده است، طبق اصل ۱۲۴ قانون اساسی به این معاونت اختیارات داده است این نشان از توجه رئیس جمهور و اهتمام آن به روستا‌ها و محرومیت زدایی در کشور دارد.

حسین‌زاده همچنین عنوان کرد: ابعاد مختلف بودجه نویسی که در پیوست‌ها به وجود آمده است، تحت عنوان توازن ۱ و ۲ و همینطور توازن اصلی، همه اینها در این مسیر حرکت می‌کند که توسعه کشور متوازن باشد، من بخشی از موضوع را تامین اعتبار می‌دانم، بخش عظیم موضوع ثروت ملی است که باید مردم به طور دقیق از آن برخوردار شوند.

وی در بخشی از سخنانش بیان کرد: در شهرستان تکاب از استان آذربایجان غربی، از رنکینگ توسعه نیافتگی هفدهمین و آخرین شهرستان ایران است در حالی که ثروتمندترین شهرستان استان نیز محسوب می‌شود. ۳ معدن طلای ایران در این شهرستان وجود دارد. حق و حقوق مردم شهرستان از این ثروت ملی چیست؟ بزرگترین کاری که دولت به دنبال تحقق آن می‌باشد، همین امروز رئیس جمهور تاکید کرد که در استانداری ایلام میزان نفت که از این استان وارد ذخیره مالی کشور می‌شود، حتماً استان سهم خود را دریافت کند.

معاون توسعه روستایی و محرومیت زدایی رئیس جمهور در پایان گفت: سعی می‌کنیم استان‌ها از ثروت ملی به مفهوم واقعی نفع ببرند و برخوردار شوند، بسیاری از ظرفیت‌های نهفته وجود دارد مانند آنکه برخی از استان‌های ما با ۳ و حتی چهار کشور همسایگی دارند، در کشور‌های اروپایی چنین چیزی وجود ندارد، اما در کشورمان ما شاهد هم مرزی استان‌هایمان با چند کشور هستیم. باید این فرصت‌ها را احیا کنیم و در دولت برای آن هدف گذاری کردیم تا ظرفیت‌ها را برای توسعه همه استان‌ها مورد بهره‌برداری قرار دهیم تا توسعه پایدار به مفهوم واقعی شکل بگیرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده