سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در شورای عالی سران قوا بررسی شد

وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در شورای عالی سران قوا بررسی شد سید ستار هاشمی، در حاشیه جلسه هیات دولت چهارشنبه، ۱۶ آبان ماه در پاسخ به سوال پیرامون طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، گفت: طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، طرح کلی است که وضعیت موجود را از نگاه فنی آسیب شناسی کردیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 07
کد خبر: ۲۶۲۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ستار هاشمی، در حاشیه جلسه هیات دولت چهارشنبه، ۱۶ آبان ماه در پاسخ به سوال پیرامون طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، گفت: طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، طرح کلی است که وضعیت موجود را از نگاه فنی آسیب شناسی کردیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طرح ارائه شده به رئیس جمهور برای رفع فیلترینگ، طی دو جلسه در شورای عالی سران قوا مورد بحث و بررسی دقیق قرار گرفته است.

سید ستار هاشمی، در حاشیه جلسه هیات دولت چهارشنبه، ۱۶ آبان ماه در پاسخ به سوال پیرامون طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، گفت: طرح ارائه شده برای رفع فیلترینگ، طرح کلی است که وضعیت موجود را از نگاه فنی آسیب شناسی کردیم.

وی، ادامه داد: در چند محور گزارش آسیب شناسی را خدمت رییس جمهور ارائه دادیم و همچنین طی دو جلسه در شورای عالی سران قوا مورد بحث و بررسی دقیق قرار گرفته است.

وزیر ارتباطات در پایان تاکید کرد: طرح ارائه شده، یک طرح کلان است. / سیتنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار