دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

تاکید رئیس‌جمهور بر هم‌افزایی برای تسهیل ساخت نیروگاه‌های برق توسط بخش خصوصی

تاکید رئیس‌جمهور بر هم‌افزایی برای تسهیل ساخت نیروگاه‌های برق توسط بخش خصوصی مسعود پزشکیان گفت: با توجه به ناترازی موجود در تامین باثبات برق، همه دستگاه‌های ذیربط باید بسیج شوند تا تسهیل‌گری لازم برای ساخت نیروگاه‌های برق پاک توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دومین جلسه رفع ناترازی‌های برق با تکیه بر روش‌های نوین و پاک و بررسی راهکار‌های تسهیل در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و بادی توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، به ریاست رئیس جمهور و با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای نیرو، صنعت و معدن، امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز یکشنبه در ادامه جلسه روز گذشته برای افزایش تولید برای رفع ناترازی‌های برق با تکیه بر شیوه‌های نوین و پاک، با تأکید بر فوریت ساخت این نیروگاه‌ها تصریح کرد: با توجه به ناترازی موجود در تامین باثبات برق، همه دستگاه‌های ذیربط باید بسیج شوند تا تسهیل‌گری لازم برای ساخت نیروگاه‌های برق پاک توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی انجام شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تعدادی از سرمایه‌گذاران در جلسه‌ای، برای ایجاد ظرفیت تولید ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی و بادی اعلام آمادگی کرده و عنوان کردند که برای این منظور صرفا مجوز‌ها و تسهیلات محدودی از دولت می‌خواهند، تاکید کرد: این جلسه برای آن است که موانع پیش‌روی این سرمایه‌گذاران برای آغاز کارشان برداشته شود.

پس از سخنان رئیس جمهور، راهکار‌های اختصاص زمین و صدور مجوز ساخت نیروگاه توسط وزرای مربوطه بررسی شد و مقرر گردید که مجوز‌های لازم برای آن دسته از سرمایه‌گذاران که زمین در اختیار دارند، در اسرع وقت صادر شده و برای آن دسته از سرمایه‌گذاران هم که زمینی را جهت اجرای پروژه‌های خود مدنظر دارند، اقدامات لازم برای تخصیص زمین در مدت زمانی کوتاهی به فوریت انجام شود.

همچنین مقرر شد در مورد آن دسته از سرمایه‌گذاران که تمایل دارند از دولت زمینی را برای اجرای پروژه اجاره کنند نیز، اقدامات لازم برای واگذاری زمین از سوی وزارت جهادکشاورزی انجام شده و به شرط اجرای پروژه در زمان مقرر، این زمین‌ها به صورت طولانی مدت به سرمایه‌گذاران اجاره داده شود.

در پایان جلسه همچنین مقرر شد، دولت برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق تکلیفی در راستای قیمت برق تعیین نکند، اجازه صادرات برق خورشیدی از طریق شبکه برق داخلی و در ایام غیر پیک داده شود و یک نظام تنظیم‌گری متناسب در راستای سیاست‌گذاری و شکل دادن مناسبات عادلانه میان سرمایه‌گذاران و وزارت نیرو ایجاد شود. بانک مرکزی نیز موظف شد هنگام بازپرداخت دیون خارجی سرمایه‌گذاران با دریافت معادل ریالی، ارز مورد نیاز سرمایه‌گذاران را تأمین نماید.

در ابتدای این جلسه دکتر پزشکیان دستور داد که لامپ‌های سالن خاموش شده و از نور پنجره‌ها برای روشنایی بیشتر استفاده شود و گفت: اگر قرار به صرفه جویی است باید از خودمان شروع کنیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: برق پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha