ادامه قاچاق جوجه و تخم‌مرغ نطفه‌دار از مرزهای کشور-راهبرد معاصر

ادامه قاچاق جوجه و تخم‌مرغ نطفه‌دار از مرزهای کشور

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به جوجه ریزی مناسب نگرانی در خصوص تامین مرغ در ماه مبارک رمضان ‌نداریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ با نرخ مصوب وجود ندارد، اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

وی افزود: هم اکنون مرغ با نرخ مصوب به اندازه کافی در میادین و فروشگاه ها توزیع می شود و در خرده فروشی ها هم دیگر خبری از صف های طولانی نیست.

کمالی سروستانی ادامه داد: میزان نهاده ای که قرار است در اختیار مرغداران قرار گیرد، جوابگوی ۵۰ روز دوره پرورش را می دهد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در خصوص تامین مرغ نداریم، گفت: هم اکنون تنها نگران نوسان قیمت جوجه یکروزه هستیم چرا که جوجه و تخم مرغ نطفه دار به صورت غیر رسمی در حال خروج از مرزهای کشور است که از معاونت امور دام و انجمن تولیدکنندگان جوجه انتظار می رود بر این موضوع نظارت کافی داشته باشند تا مشکل خاصی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی به تعادل رسیده است، بیان کرد: در حال حاضر عرضه ذرت و کنجاله سویا با تاخیر بدست مرغدار می رسد که امیدواریم تدابیری برای تسریع در توزیع نهاده بکار گرفته شود.

این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو ذرت در بازار آزاد را ۴ هزار تا ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و کنجاله سویا را ۷ هزار و ۸۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد.

وی قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را بالای ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که قیمت مصوب هر قطعه جوجه ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است.

کمالی سروستانی بیان کرد: با توجه به ۵۵ تا ۵۶ میلیون قطعه جوجه که در سالن ها ریخته شده و پیش بینی تخصیص ۵۰ روز نهاده دامی و افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ، کمبودی در عرضه نداریم.

وی ادامه داد: با افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ و رسیدن وزن لاشه به ۳ کیلوگرم نگرانی هایی مبنی بر افت قیمت مرغ به کمتر از نرخ مصوب بواسطه ازدیاد عرضه در برابر تقاضا وجود دارد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: رصدها نشان می دهد که روزانه بیش از نیاز مرغ وارد میدان بهمن می شود که با وجود استفاده خانوارها از ذخایر یخچالی و پشت سر گذراندن ایام عید دیگر خبری از صف نیست.

این مقام مسئول افزایش میزان جوجه ریزی و سن کشتار از ۴۵ به ۵۰ روز را یکی دیگر از عوامل موثر در آرامش بازار مرغ برشمرد و گفت: با افزایش سن کشتار، حداقل ۲۵ درصد گوشت مرغ بیشتری تولید می شود که با این وجود میزان عرضه فراتر از نیاز خواهد بود، از این رو به مردم اطمینان می دهم که جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر کمبود در تولید یا عرضه مرغ وجود ندارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار