حکم آزادی مهدیه اسفندیاری صادر شد ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد اردن: الحاق کرانه باختری به اسرائیل را محکوم می‌کنیم گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم هشدار تند پکن به تایپه: اجازه نخواهیم داد تایوان را به «جهنم» تبدیل کنید؛ تایوان بخشی از چین است تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود ابوحمزه: به آتش بس پایبندیم و سلاح مان را بر زمین نخواهیم گذاشت عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه‌ها تماس‌هایی با ما برقرار می‌کند روبیو در گفت‌و‌گو با نخست وزیر عراق: گروه‌های مقاومت خلع سلاح شوند رویترز: روسیه شرایط صلح را به آمریکا ارسال کرد صلیب سرخ اجساد ۲ اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت ترامپ مجدداً حماس را تهدید کرد آکسیوس: روبیو به اسرائیل می‌رود اقدام بی‌سابقه چین؛ ۲ فرمانده ارشد و ۷ مقام نظامی بلند پایه، اخراج شدند آکسیوس: کاخ سفید نشست آتی ترامپ-پوتین را متوقف کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سوریه و لبنان را تهدید کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به دنبال برگزاری نشست ویژه با مقامات رده بالای نظامی، سوریه و لبنان را تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۱۶۸
به گزارش راهبرد معاصر،  به دنبال گمانه زنی‌ها نسبت به حملات تلافی جویانه رزمندگان حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم  سوریه و لبنان را تهدید کرد.
 
 
به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «بنی گانتز» وزیر جنگ  اسرائیل  به دنبال برگزاری نشستی ویژه با مقامات رده بلای ارتش  از جمله آویو کوچاوی»  رئیس ستاد مشترک و همچنین «تامیر هیمن» فرمانده رکن اطلاعات ارتش  گفت که لبنان و سوریه مسئولیت مستقیم هرگونه اقدام از قلمروهای خود علیه اسرائیل را بر عهده خواهند داشت.
 
 
گانتز به ارتش رژیم اسرائیل دستور داده  برای مقابله محتمل با نیروهای حزب الله لبنان آمادگی خود را حفظ کنند.
 
 
این در حالی است که خبرنگار روزنامه «جروزالم پست» شنبه شب  در توییتی  نوشت که آویو کوچاوی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل جمعه  را در مقر فرماندهی خود در تل‌آویو سپری کرد و امروز شنبه عازم مرزهای شمالی و  لشگر 91 ارتش این رژیم شد.
 
 
رسانه‌های رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته از قول ارتش رژیم صهیونیستی نوشتند که حزب الله لبنان خود را برای «انتقام» از این رژیم آماده کرده است. شبکه تلویزیونی ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد: «ارزیابی در ارتش این است که حزب الله برای عملیات انتقامی در مرز با لبنان علیه نظامیان خود آماده می‌شود.»
 
 
سایر رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که فرماندهی ارتش تصمیم گرفته با این عملیات مقابله کند. به دنبال شهادت یکی از رزمنده‌های حزب الله لبنان و رسانه‌ای شدن شهادت این رزمنده، ارتش رژیم صهیونیستی برخی از تمرین‌های نظامی خود را لغو کرده و تدابیر امنیتی و پیشگیرانه را در مرز لبنان افزایش داده است./ فارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار