عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

پایان معمای قتل هولناک پنج عضو یک خانواده در کوچصفهان

رئیس پلیس آگاهی استان علت این قتل را اختلافات خانوادگی و مالی اعلام کرده و گفت: قاتل به همراه دوست ۲۰ ساله خود که اهل و ساکن رشت است به قتل این خانواده شامل پدربزرگ، پدر، مادر، دختر و میهمان اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی وقوع قتل اعضای یک خانواده در بخش کوچصفهان، پس از بررسی‌ها و شواهد موجود پسر خانواده که مظنون اصلی این اتفاق بود، با همدستی دوستش به قتل اعتراف کرد.

 

سرهنگ رحیم شعبانی در تشریح این خبر گفت: در پی تماس مردم با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع قتل در بخش کوچصفهان شهرستان رشت دستگیری قاتل یا قاتلان در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه با بررسی کارآگاهان آگاهی سرنخ‌هایی از قاتلان بدست آمد، افزود: قاتل ۲۲ ساله که پسر خانواده است به اتفاق همدست خود به ارتکاب قتل اعتراف کرد.

 

رئیس پلیس آگاهی استان علت این قتل را اختلافات خانوادگی و مالی اعلام کرده و گفت: قاتل به همراه دوست ۲۰ ساله خود که اهل و ساکن رشت است به قتل این خانواده شامل پدربزرگ، پدر، مادر، دختر و میهمان اعتراف کرد.

 

وی ادامه داد: متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند.

ارسال نظر