رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

تسویه سود سهام عدالت تا پایان سال

شرکت مپنا برای پرداخت سود سهام عدالت ۱۰۰ میلیارد تومان وام با نرخ سود ۲۳ درصد از یکی از بانک‌ها گرفت و این مبلغ را به حساب سهام عدالت واریز کرد. به این ترتیب بخشی از بدهی شرکت مپنا به سهام عدالت تسویه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۲۶۲۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اقتصادی و مالی مپنا با بیان اینکه تامین مالی تسویه بدهی سود سهام عدالت با دریافت تسهیلات از بانک تجارت انجام شد گفت:پیش از این قرار بود ۵۰ میلیارد تومان از بدهی مپنا بابت سود سهام عدالت تسویه شود، اما با همیاری یکی از بانک‌ها ۱۰۰ میلیارد تومان از بدهی مپنا بابت سود سهام عدالت از محل دریافت تسهیلات واریز شد و مابقی تعهد گروه مپنا نیز تا پایان سال تسویه می‌شود.

احمدرضا فراست توضیح داد: شرکت مپنا برای پرداخت سود سهام عدالت ۱۰۰ میلیارد تومان از بانک تجارت تسهیلات با نرخ سود ۲۳ درصد دریافت کرد و این مبلغ بابت بدهی مپنا به سهام عدالت واریز شد.

او ادامه داد: مبلغ باقیمانده بدهی شرکت مپنا بابت سود سهام عدالت نیز به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان به روش‌های دیگر تامین مالی و پرداخت خواهد شد.

بدهی دولت به مپنا به ۱۳۰ همت رسید
او درباره میزان بدهی کارفرمایان دولتی به شرکت مپنا گفت: در حال حاضر جمع کل بدهی کارفرمایان دولتی در حوزه‌های مختلف به مپنا رقمی بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به صورت قطعی و حسابرسی شده است.

فراست در پاسخ به این پرسش که دولت چگونه قرار است این بدهی را به مپنا پرداخت کند، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده قرار است این بدهی به روش‌های مختلف از جمله انتشار اوراق مالی اسلامی و بسته رونق مولد سازی و همین طور تهاتر با سهام سایر شرکت‌ها پرداخت شود.

او در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است سهام سایر شرکت‌ها به جای مطالبات به مپنا واگذار شود، گفت: بله هماهنگی‌هایی در این زمینه انجام شده، اما تاکید ما این است که شرکت‌هایی که قرار است به مپنا واگذار شود هم نقدشوندگی داشته باشند و هم در تکمیل زنجیره تولید گروه مپنا باشند.

معاون اقتصادی و مالی مپنا با تاکید بر اینکه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است، ادامه داد: حدود ۴۰۰ شرکت در فهرست شرکت‌های قابل واگذاری سازمان خصوصی‌سازی قرار دارند که شرکت مپنا با تشکیل یک کمیته در حال بررسی وضعیت این شرکت‌هاست.

افزایش سرمایه
فراست همچنین درباره برنامه مپنا برای افزایش سرمایه توضیح داد: شرکت مپنا در نظر دارد تا سرمایه اش را از ۶ هزار میلیارد تومان به ۱۲ هزار میلیارد تومان معادل ۱۰۰ درصد افزایش دهد. از این میزان ۳ هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته و ۳ هزار میلیارد تومان از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران تامین خواهد شد. /همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر