جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد وزیر امور خارجه روسیه عنوان کرد پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، منجر به تغییر نگرش آمریکا در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد، پیروزی دونالد ترامپ در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا منجر به تغییر نگرش واشنگتن در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.

به گزارش راشاتودی، لاوروف در مصاحبه با یکی از شبکه‌های خبری روسیه عنوان کرد: آمریکا می‌خواهد همه چیز را تحت کنترل خود در بیاورد. رویکرد اساسی واشنگتن به مسائل مربوط به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به اروپا تغییر نخواهد کرد، زیرا واشنگتن همیشه به دنبال کنترل چیز‌هایی است که در قلمروی ناتو اتفاق می‌افتد و مربوط به این سازمان است.

لاوروف همچنین عنوان کرد اضافه بر این، ارتباطات میان ناتو و اتحادیه اروپا روز به روز از منظر سیاسی و نظامی ضعیف‌تر و مبهم‌تر می‌شوند. اینکه آن‌ها چگونه اعمال کنترل خواهند کرد مساله‌ای است که به طور کامل مشخص نیست. با این حال، گزینه‌های مختلفی وجود دارند که می‌توان در مورد آنها صحبت کرد. وی همچنین بیان کرد: من شک ندارم آنها می‌خواهند همه چیز را تحت کنترل خود نگه دارند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد هیچ‌گونه آمادگی برای گفتگوی تلفنی میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا وجود ندارد.

ترامپ در دوران رقابت‌های ریاست‌جمهوری‌اش بار‌ها متعهد شد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش از مراسم تحلیف به جنگ اوکراین پایان دهد. با این حال او هیچ گونه توضیحی در مورد جزئیات طرح صلح خود برای توقف جنگ در اوکراین ارائه نکرده است.

پوتین شرط اصلی روسیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین را خروج نیرو‌های اوکراینی از دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا و انصراف اوکراین از تلاش برای پیوستن به ناتو و همچنین لغو تمامی تحریم‌های غرب علیه روسیه دانسته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار