پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد

لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد وزیر امور خارجه روسیه عنوان کرد پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، منجر به تغییر نگرش آمریکا در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد، پیروزی دونالد ترامپ در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا منجر به تغییر نگرش واشنگتن در قبال جنگ اوکراین نخواهد شد.

به گزارش راشاتودی، لاوروف در مصاحبه با یکی از شبکه‌های خبری روسیه عنوان کرد: آمریکا می‌خواهد همه چیز را تحت کنترل خود در بیاورد. رویکرد اساسی واشنگتن به مسائل مربوط به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به اروپا تغییر نخواهد کرد، زیرا واشنگتن همیشه به دنبال کنترل چیز‌هایی است که در قلمروی ناتو اتفاق می‌افتد و مربوط به این سازمان است.

لاوروف همچنین عنوان کرد اضافه بر این، ارتباطات میان ناتو و اتحادیه اروپا روز به روز از منظر سیاسی و نظامی ضعیف‌تر و مبهم‌تر می‌شوند. اینکه آن‌ها چگونه اعمال کنترل خواهند کرد مساله‌ای است که به طور کامل مشخص نیست. با این حال، گزینه‌های مختلفی وجود دارند که می‌توان در مورد آنها صحبت کرد. وی همچنین بیان کرد: من شک ندارم آنها می‌خواهند همه چیز را تحت کنترل خود نگه دارند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد هیچ‌گونه آمادگی برای گفتگوی تلفنی میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا وجود ندارد.

ترامپ در دوران رقابت‌های ریاست‌جمهوری‌اش بار‌ها متعهد شد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش از مراسم تحلیف به جنگ اوکراین پایان دهد. با این حال او هیچ گونه توضیحی در مورد جزئیات طرح صلح خود برای توقف جنگ در اوکراین ارائه نکرده است.

پوتین شرط اصلی روسیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین را خروج نیرو‌های اوکراینی از دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا و انصراف اوکراین از تلاش برای پیوستن به ناتو و همچنین لغو تمامی تحریم‌های غرب علیه روسیه دانسته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار