ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

هلاکت ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان وبلوچستان

سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور، گفت: ۲۳نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان وبلوچستان به هلاکت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۳۱
هلاکت ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان وبلوچستان

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمد شفائی پیش از ظهر امروز جمعه در گفتگو با خبرنگاران، در تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت نیروی زمینی سپاه افزود: همزمان با اجرای این رزمایش، ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیده و ۴۶ نفر دیگر نیز دستگیر شده اند.

وی بیان کرد: در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با شجاعت و فداکاری مدافعان امنیت، ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی به هلاکت رسیدند.

وی اضافه کرد: تعداد ۴۶ نفر از اعضای تیم‌های تروریستی در جریان عملیات‌های مختلف پاکسازی، دستگیر و تعداد هفت نفر از فریب خوردگان نیز خود را تسلیم کردند.

سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور در پاسخ به چگونگی استفاده اعضای این گروهم از سلاح‌ها و تجهیزات آمریکایی، ادامه داد: واقعیتی که نمی‌توان آن را انکار کرد، وابستگی گروهک‌های تروریستی به نظام سلطه، به ویژه سرویس اطلاعاتی رژیم خبیث و گرگ صفت صهیونیستی بوده که متأسفانه سلاح‌ها و تجهیزاتی که امروز در اختیارشان است از مجهزترین و مدرن‌ترین تجهیزات روز دنیا بوده و این دلیل وابستگی جدی گروهک‌ها به شمار می‌رود.

وی اظهار کرد: نکته مهم دیگر اینکه تعدادی از این افراد، تیم‌های عملیاتی غیر ایرانی و اجاره‌ای هستند که توسط سرویس‌های جاسوسی بیگانگان، عملیات‌های مختلف را اجرا می‌کنند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر