اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

فرمانده سپاه سلمان: وجود اتباع بیگانه یکی از دلایل عمده حاشیه نشینی در سیستان و بلوچستان است

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: کنشگران اجتماعی در کنار شناخت محیط اجتماعی، محیط سیاسی و امنیتی را هم خوب بشناسند اگر نسبت به این سه مهم اشراف داشتید شک نداشته باشید توفیقات شما مضاعف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار شفائی امروز جمعه در دوره توجیهی و توانمندسازی کنشگران اجتماعی محلات کرامت با بیان اینکه شما کنشگران اجتماعی محلات کرامت در این بازه زمانی که در مسیر ماموریت و رسالت خود قرار دارید نسبت به مسائل اجتماعی یک شناخت کامل کسب کردید، افزود: آنچه شما را موفق کرده و قطعا در آینده توفیق خواهد داد که بتوانید شایسته‌تر با برنامه مطلوب‌تر و با انسجام کامل‌تری این مسیر را استمرار دهید، شناخت محیط اجتماعی است.

وی بیان کرد: در کنار شناخت محیط اجتماعی، محیط سیاسی و امنیتی را هم خوب بشناسید اگر نسبت به این سه مهم اشراف داشتید شک نداشته باشید توفیقات شما مضاعف خواهد شد.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان ادامه داد: توفیق در سایه توجه به این سه مولفه قطعی است، اما بی‌توجهی به آنها به شناخت کاملی نخواهید رسید و از ظرفیت‌هایی که اکنون در اختیار شماست به خوبی استفاده نخواهید کرد.

وی تصریح کرد: اگر در طول سال‌های گذشته خاصه تاریخ اسلام، تاریخ انقلاب اسلامی، وضعیت استان ارزشمند سیستان و بلوچستان نگاهی بیندازیم قطعا متوجه خواهید شد، همواره آنهایی که مخالف این مردم و اسلام هستند خوبی مردمان این سرزمین را نمی‌خواهند و به دنبال پیشرفت آرامش این جامعه نیستند تلاش آنها این بوده و است که از آسیب‌های خیلی ساده مسائل اجتماعی با بهره مندی از شکاف‌هایی که وجود دارد در هر جامعه و منطقه‌ای استفاده کنند تا این آسیب ساده تبدیل به یک بحث و پدیده سیاسی و این موضوع سیاسی تبدیل به یک مساله امنیتی شود.

سردار شفائی با اشاره به اقلیم جغرافیایی سیستان و بلوچستان و امتیازات طبیعی و آب و هوایی آن تاکید کرد: در کنار این همه امتیازات تفاوت‌های جدی هم وجود دارد یک بحث جمعیت است، اگر یک کنشگر اجتماعی نسبت به کاهش جمعیت تسلط نداشته باشد قطعا در مطالباتش نمی‌تواند به یک سرانجام مطلوب برسد.

وی ادامه داد: نرخ رشد جمعیت ارتباط تنگاتنگی با شرایط اجتماعی دارد، محیط اجتماعی که می‌تواند گام به گام پیش رود و از محیط اجتماعی تبدیل به موضوع سیاسی شود.

فرمانده سپاه سلمان یکی از دلایل عمده حاشیه نشینی در سیستان و بلوچستان را وجود اتباع دانست و گفت: با توجه به تراکم حاشیه نشینی در شهر‌های استان این امر یکی از مسائل جدی در استان است.

وی با بیان اینکه علل و عوامل حاشیه نشینی را باید بدانیم، تاکید کرد: به ازای هر پایگاه یک محله اسلامی با استفاده از ظرفیت‌های موجود ایجاد کنیم.

سردار شفائی ادامه داد: شرارت‌هایی در سیستان و بلوچستان شکل می‌گیرد که امنیتی است ولی منشأ آن اجتماعی و قابل قیاس با سایر استان‌ها نیست.

وی با بیان اینکه سلاح‌های غیر مجاز و توسعه نیافتگی سیستان و بلوچستان دو موضوع است، گفت: نظام اسلامی در این بازه ۴۶ سال در مقایسه با همه عمر طاغوت‌های قبل خیلی کار در حوزه بهداشت، ورزش، زیرساخت، جاده، ریل و فرودگاه انجام داده ولی در مقایسه با خیلی از استان‌ها ما عقب هستیم.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: توسعه نیافتگی اگر دیده نشود دچار مساله خواهیم شد، باید درک کنیم که سازمان اطلاعاتی دشمن چتر خود را بر این منطقه پهن کردند.

وی افزود: توجه به اولویت‌ها عامل مهم در حل مشکلات است و هر شخصی که اهل قلم و دارای تریبون و رسانه است یک نقش محوری دارد.

سردار شفائی بیان کرد: آن چیزی که همه افراد دلسوز در داخل و خارج سیستان و بلوچستان به آن تاکید دارند و شما قطعا باور دارید که می‌تواند تسریع در حل مسائل داشته باشید تقویت وحدت است.

وی تصریح کرد: هر جایی که به خطا رفتیم روی قومیت و مذهب شک نکنید نه تنها مساله‌ای از مسائل اجتماعی را حل نخواهید کرد بلکه به تقویت موضوعات مختلف دامن خواهید زد.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: هیچ فردی نمی‌تواند بهره لازم را در فضای ناامن ببرد وحدت و امنیت زمینه ساز توسعه در ابعاد مختلف حتی در حل مسائل استان است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار