سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان

سازمان ملل متحد طی قطعنامه‌ای بر حق ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت در اراضی فلسطینی و برخورداری از حق آزادی و استقلال و رهایی فوری از اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته حقوق بشر و امور بشردوستانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد طی قطعنامه‌ای بر حق ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت در اراضی خود و برخورداری از حق آزادی و استقلال و رهایی فوری از اشغالگری رژیم صهیونیستی به عنوان حقی مسلم و بدون هر گونه پیش شرط و غیر قابل عقب نشینی و مذاکره تاکید کرده و افزود، این حقوق نباید ذیل هیچ گونه تدابیر امنیتی خود ساخته از سوی اشغالگران صهیونیست قرار گیرد.

این قطعنامه رای دادگاه لاهه درخصوص عدم مشروعیت حقوقی اشغالگری رژیم صهیونیستی و پایان دادن فوری به اشغالگری را مورد تاکید قرار داده، زیرا این عامل مانعی برای توانایی مردم فلسطین جهت اعمال حق تعیین سرنوشت و استقلال کشورشان است.

این قطعنامه با رای مثبت ۱۷۰ کشور از جمله کانادا، استرالیا، تمام کشور‌های اتحادیه اروپا، بیشتر کشور‌های آمریکای جنوبی، آسیایی و آفریقایی به تصویب رسید و تنها تن‌ها ۵ کشور آمریکا، آرژانتین، پاراگوئه، میکرونزی و نائورو به همراه رژیم صهیونیستی به آن رای مخالف دادند.

این قطعنامه با حمایت ۱۱۹ کشور آفریقایی، اروپایی، آسیایی و لاتین در این کمیته مطرح گردیده و به رای گذاشته شد.

این قطعنامه در شرایطی که همچنان نسل کشی و پاکسازی نژادی ارتکابی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در اراضی فلسطین اشغالی به ویژه نوار غزه ادامه دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این قطعنامه در واقع مخالفت قاطع بین‌المللی با این جنایات و دعوت به پایبندی به قوانین بین‌المللی در بررسی مساله فلسطین در تمام جوانب آن و بدون هر گونه دوگانگی در استاندارد‌ها و مانع تراشی برای مجریان عدالت بین‌المللی به شمار می‌رود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار