قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از مصوبه این کمیسیون برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی خبر داد و گفت: دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی را بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع در توضیح جلسه امروز یکشنبه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق تصویب شد تا تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مدنظر قرار گیرد. این مصوبه در راستای اجرای بند ۶ قانون ساختار نظام رفاه و تامین اجتماعی و تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و بند ۲۸ برنامه هفتم توسعه است.

وی توضیح داد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی که بیش از ۵۰ درصد منابع مالی آن برای پرداخت مستمری از محل منابع بودجه عمومی کل کشور تأمین می‌شود به‌استثنای سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و صندوق بازنشستگی کارکنان وزارت اطلاعات بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار کند.

زارع اضافه کرد: همچنین کمیسیون تصویب کرد قیمت هر متر مکعب فروش آب شرب تا الگوی مصرف در بخش‌های شهری و روستایی ۲۰۰ تومان و بالاتر از آن برای مشترکین خانگی ۴۰۰ تومان باشد.

زارع افزود: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، سازمان حفاظت از محیط زیست مجاز به دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی حقیقی و غیرحقوقی داخلی و خارجی برای توانمندسازی و اجرای برنامه‌های حفاظت از محیط زیست و احیای محیط زیست می‌شود. همچنین کمیسیون در مصوبه‌ای به سازمان محیط زیست اجازه داد تا به منظور ارتقا و توسعه برنامه‌های حفاظتی نسبت به اجرای طرح‌های اقتصاد مشارکتی محیط زیست که به تایید شورای عالی محیط زیست می‌رسند، با رعایت مقررات امنیتی در زیستگاه‌های کشور اقدام کند.

وی بیان کرد: کمیسیون در مصوبه دیگری به دانشگاه و موسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فن‌آوری وابسته به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قوه قضاییه و وزارت آموزش و پرورش اجازه داد تا از محل تهاتر اموال، نسبت به ساخت خوابگاه‌های مجردین و متاهلین اقدام کنند. این موضوع عندالزوم با مشارکت بخش غیردولتی انجام می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: طبق مصوبه کمیسیون ۱۰۰ وجوه اداره شده پرداختی از محل بازپرداخت وام‌های شهری دانشجویی از سال ۸۵ تا ۱۴۰۳ به خزانه داری کل کشور واریز می‌شود. همچنین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که بر اساس بودجه‌ریزی عملکردی، بودجه خود را اداره می‌کنند می‌توانند نسبت به میزان درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ از نظام بانکی تسهیلات اخذ کنند.

وی اضافه کرد: کمیسیون تصویب کرد که یک درصد از هزینه‌های جاری شرکت‌های دولتی سودده به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی واریز شود. همچنین شرکت‌های دولتی مکلفند در اجرای تکالیف قانونی و مقررات مربوطه حداقل ۴۰ درصد از هزینه‌های امور مسئولیت‌های اجتماعی خودشان را در مقاطع سه ماهه به میزان ۲۵ درصد به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی نزد سازمان برنامه بودجه و خزانه‌دار کل کشور واریز کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار