سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از مصوبه این کمیسیون برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی خبر داد و گفت: دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی را بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع در توضیح جلسه امروز یکشنبه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق تصویب شد تا تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مدنظر قرار گیرد. این مصوبه در راستای اجرای بند ۶ قانون ساختار نظام رفاه و تامین اجتماعی و تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و بند ۲۸ برنامه هفتم توسعه است.

وی توضیح داد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی که بیش از ۵۰ درصد منابع مالی آن برای پرداخت مستمری از محل منابع بودجه عمومی کل کشور تأمین می‌شود به‌استثنای سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و صندوق بازنشستگی کارکنان وزارت اطلاعات بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار کند.

زارع اضافه کرد: همچنین کمیسیون تصویب کرد قیمت هر متر مکعب فروش آب شرب تا الگوی مصرف در بخش‌های شهری و روستایی ۲۰۰ تومان و بالاتر از آن برای مشترکین خانگی ۴۰۰ تومان باشد.

زارع افزود: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، سازمان حفاظت از محیط زیست مجاز به دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی حقیقی و غیرحقوقی داخلی و خارجی برای توانمندسازی و اجرای برنامه‌های حفاظت از محیط زیست و احیای محیط زیست می‌شود. همچنین کمیسیون در مصوبه‌ای به سازمان محیط زیست اجازه داد تا به منظور ارتقا و توسعه برنامه‌های حفاظتی نسبت به اجرای طرح‌های اقتصاد مشارکتی محیط زیست که به تایید شورای عالی محیط زیست می‌رسند، با رعایت مقررات امنیتی در زیستگاه‌های کشور اقدام کند.

وی بیان کرد: کمیسیون در مصوبه دیگری به دانشگاه و موسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فن‌آوری وابسته به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قوه قضاییه و وزارت آموزش و پرورش اجازه داد تا از محل تهاتر اموال، نسبت به ساخت خوابگاه‌های مجردین و متاهلین اقدام کنند. این موضوع عندالزوم با مشارکت بخش غیردولتی انجام می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: طبق مصوبه کمیسیون ۱۰۰ وجوه اداره شده پرداختی از محل بازپرداخت وام‌های شهری دانشجویی از سال ۸۵ تا ۱۴۰۳ به خزانه داری کل کشور واریز می‌شود. همچنین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که بر اساس بودجه‌ریزی عملکردی، بودجه خود را اداره می‌کنند می‌توانند نسبت به میزان درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ از نظام بانکی تسهیلات اخذ کنند.

وی اضافه کرد: کمیسیون تصویب کرد که یک درصد از هزینه‌های جاری شرکت‌های دولتی سودده به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی واریز شود. همچنین شرکت‌های دولتی مکلفند در اجرای تکالیف قانونی و مقررات مربوطه حداقل ۴۰ درصد از هزینه‌های امور مسئولیت‌های اجتماعی خودشان را در مقاطع سه ماهه به میزان ۲۵ درصد به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی نزد سازمان برنامه بودجه و خزانه‌دار کل کشور واریز کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر