پنتاگون: در شرایط جنگی با روسیه قرار نداریم-راهبرد معاصر
نشست اضطراری شورای امنیت ملی عراق در پی تهدید‌های رژیم صهیونیستی احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران احضار رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آغاز سرشماری سراسری در عراق پس از ۲۷ سال دادگاه عالی رژیم صهیونیستی به برکناری بن گویر رای داد احضار سفیر مجارستان به وزارت خارجه سرکنسول ایران در سلیمانیه: پیگیر نقض حقوق شهروندان ایرانی از سوی گروه‌های تروریستی هستیم حمله یمن با موشک‌های بالستیک به یک کشتی در دریای سرخ واکنش عراقچی به تحریم خطوط هوایی و کشتیرانی توسط اروپا و انگلیس گزارش تازه آژانس و ادعا‌های جدید درباره ذخایر اورانیوم ایران تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با حماس ۲ شهید در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت عراقچی: خوشحالیم که سوریه به اتحادیه عرب برگشته بیانیه مطبوعاتی مشترک سه کشور در خصوص نشست سه جانبه ایران، عربستان و چین اوکراین برای نخستین بار موشک دوربرد آمریکایی به سمت روسیه شلیک کرد

پنتاگون: در شرایط جنگی با روسیه قرار نداریم

معاون سخنگوی پنتاگون در واکنش به تغییر سیاست هسته‌ای روسیه، گفت که آمریکا در شرایط جنگی با این کشور قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۵۹۲

 به گزارش راهبرد معهاصر، «سابرینا سینگ» معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در یک کنفرانس خبری در خصوص تغییرات سیاست هسته‌ای روسیه گفت: «بگذارید واضح بگویم، ایالات متحده در حالت جنگی با روسیه قرار ندارد».

 

او سپس مدعی شد: «این روسیه بود که تصمیم به استفاده از سربازان کره شمالی در جنگ اوکراین گرفت و اینگونه جنگ را تشدید کرد، ما نیز تلاش می‌کنیم تا اوکراین به چیزهایی که در میدان جنگ نیاز دارد، دسترسی داشته باشد».

 

سابرینا سینگ همچنین تأکید کرد که  آمریکا هیچ نشانه‌ای مبنی بر قصد روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای در اوکراین به دست نیاورده است.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه، اصلاحات در دکترین هسته‌ای روسیه را امضا کرد. این اصلاحات، لیست شرایطی را که ممکن است منجر به استفاده‌ی روسیه از سلاح‌های هسته‌ای شود، گسترش می‌دهد.

 

طبق گزارش شبکه آرتی، دکترین هسته‌ای به‌روزرسانی‌شده‌ی روسیه تأکید می‌کند که سیاست بازدارندگی هسته‌ای کشور، جنبه‌ی دفاعی دارد و روسیه تمام تلاش خود را برای محدود کردن تهدید هسته‌ای انجام می‌دهد. در این دکترین، سلاح‌های هسته‌ای به عنوان ابزاری برای بازدارندگی در نظر گرفته شده‌اند و استفاده از آن‌ها، تنها در شرایط اضطراری و به‌عنوان آخرین راهکار محسوب می‌شود.

 

امضای پوتین بر این فرمان در مورد اصلاح سیاست بازدارندگی هسته‌ای روسیه، دو روز پس از گزارش‌هایی مبنی بر اجازه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به نیروهای اوکراینی برای انجام حملات با موشک‌های دوربرد اتاکامس به خاک روسیه صورت گرفته است.

 

کاخ کرملین در واکنش به امضای فرمان جو بایدن، اعلام کرد که به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه، برای انطباق آن با شرایط فعلی سیاسی، امری ضروری بوده است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده