کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت

پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم

رئیس جمهور در دیدار وزیر خارجه سوریه گفت: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت. انسجام و همکاری کشور‌های اسلامی می‌تواند پیشرفت و تعالی را برای همه مسلمانان به ارمغان بیاورد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز سه‌شنبه در دیدار بسام صباغ وزیر امور خارجه سوریه تعاملات دو کشور را فراتر از روابط دیپلماتیک، مبتنی بر اشتراکات اعتقادی، فرهنگی و تاریخی توصیف و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به توسعه و تعمیق با کشور دوست و برادر سوریه در زمینه‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه اگر کشور‌های اسلامی با یکدیگر وحدت و انسجام داشته باشند، رژیم صهیونیستی نمی‌تواند اینگونه علیه کشور‌های اسلامی جنایت کند، افزود: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت. باور داریم که انسجام و همکاری کشور‌های اسلامی با یکدیگر می‌تواند پیشرفت و تعالی را برای همه مسلمانان به ارمغان بیاورد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بنده از ابتدا هم پیام صلح و برادری برای همه کشور‌های اسلامی داشتم، گفت: ما آماده تعمیق همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با همه کشور‌های اسلامی بر مبنای احترام و تأمین منافع متقابل هستیم و این رویکرد در رابطه با سوریه به شکل ویژه‌ای وجود دارد.

پزشکیان در ادامه با اشاره به افزایش مراودات میان مقامات دو کشور، بر اهمیت تداوم رفت و آمد‌ها میان مسئولان ایران و سوریه در گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط تأکید و تقویت تعاملات کشور‌های اسلامی و انسجام مسلمانان با یکدیگر را باعث خنثی شدن توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه منافع ملت‌های منطقه دانست.

** جدایی سوریه از محور مقاومت هرگز اتفاق نخواهد افتاد

وزیر امور خارجه سوریه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و دعوت رئیس جمهور کشورش برای سفر پزشکیان به سوریه اظهار داشت: روابط ایران و سوریه به شکل مستمر در حال گسترش است و تلاش ما بر این است که بر مبنای روابط ممتاز سیاسی دو کشور، چشم‌انداز جدیدی از تعاملات در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تعریف کنیم.

بسام صباغ ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه خاطرنشان کرد: دو کشور به خصوص در برابر پروژه آمریکایی-صهیونیستی تغییر جغرافیای سیاسی منطقه چالش‌های مشترکی دارند و مقاومت موثرترین راه مقابله با این نقشه است و باور داریم که هر گونه ضعف، سستی و عقب‌نشینی در این زمینه موجب تضعیف ما خواهد شد.

وزیر امور خارجه سوریه با بیان اینکه بشار اسد همواره از جریان مقاومت حمایت کرده است، اظهار داشت: باور ما در سوریه این است که تغییر شرایط هرگز حقیقت را تغییر نخواهد داد. امروز علاوه بر تحرکات رژیم صهیونیستی از جنوب علیه سوریه، هم‌زمان نیرو‌های مورد حمایت کشور‌های خارجی نیز در شمال سوریه تحرکاتی دارند و جریانی نیز برای جدا کردن سوریه از محور مقاومت فعالیت می‌کند، اما جدایی سوریه از محور مقاومت هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

صباغ با تمجید از تحرکات و موفقیت‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک و ایجاد همبستگی علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: سوریه علاقمند به هماهنگی و همکاری بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی است. همچنین توسعه همکاری‌های اقتصادی فیمابین را در خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه دو کشور موثر می‌دانیم. / تسنیم

کلمات کلیدی: پزشکیان سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار