قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری کانادا به تصویب رسید-راهبرد معاصر
یک هفته عزای عمومی در هند در پی درگذشت مانموهان سینگ نخست وزیر عراق: ورود برادر بشار اسد به عراق کذب است شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به دستکم ۵۰ تن رسید بحران سیاسی کره جنوبی؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید عراقچی وارد پکن شد شاخه نظامی حماس: یکی از نیرو‌های مقاومت در عملیاتی استشهادی خود را در میان گروهی ۵ نفره از نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد عراقچی: بار‌ها به دولت سوریه، وزیر خارجه و حتی خود بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود دستگیری فرمانده دادگاه صحرایی زندان صیدنایا در سوریه + عکس حمله موشکی یمن به تل‌آویو/فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند واکنش مسکو به ادعای سقوط هواپیمای آذربایجان توسط پدافند روس بقائی، ادعای دخالت ایران در سوریه را مردود دانست رئیس جدید دستگاه اطلاعات سوریه تعیین شد نماینده مجلس روسیه: توافق با ایران احتمالاً اواسط ژانویه امضا می‌شود

قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری کانادا به تصویب رسید

قطعنامه ضدایرانی و مداخله جویانه کانادا که به بهانه شرایط حقوق بشر در ایران به مجمع عمومی سازمان ملل پیشنهاد شد، به تصویب رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قطعنامه ضد ایرانی و مداخله جویانه کانادا که هر ساله به بهانه شرایط حقوق بشر در ایران، علیه جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح می‌شود، در کمیته سوم این مجمع به تصویب رسید.

این قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشری با ۷۷ رأی موافق به تصویب رسید و میزان آراء مخالف و ممتنع بسیار از آراء موافق بیشتر بود، به‌طوریکه این قطعنامه ۲۸ رای منفی و ۶۶ رای ممتنع کسب کرد و ۲۲ کشور نیز در رای گیری غایب بودند.

کانادا درحالی ایران را به نقض حقوق بشر متهم می‌کند که این کشور به خشونت علیه اقلیت‌ها و نژادپرستی نیرو‌های پلیس خود مشهور است.

طبق گزارش وزارت خارجه آمریکا، در سال ۲۰۲۱، بیش از ۳ هزار ۳۶۰ جرم با انگیزه نفرت علیه اقلیت‌ها در کانادا رخ داده است و این روند، درحال افزایش است.

در ماه می‌سال جاری نیست، میزان قتل و ناپدید شدن زنان اقلیت در کانادا به حدی گسترش یافت که مجلس کانادا این مسئله را یک بحران ملی توصیف کرد. از طرفی، طبق گزارش تارنمای دیده‌بان حقوق بشر، میزان دستگیری مهاجرین و زندانی شدن این افراد، از جمله افراد معلول در کانادا به امری عادی در این کشور تبدیل شده است.

با این وجود، چنین کشوری، بدون اثبات ادعای خود علیه ایران، جمهوری اسلامی ایران را به نقض حقوق بشر متهم می‌کند.

این قطعنامه سیاسی که هر ساله از سوی کشور کانادا علیه ایران ارائه می‌شود، ابتدا در نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل پیرامون «دستورکار وضعیت‌های حقوق بشری و گزارش‌های گزاشگران ویژه» مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران این قطعنامه را مغرضانه و با انگیزه سیاسی می‌داند که وضعیت حقوق بشر در ایران را هدف قرار می‌دهد و آن را به شدت رد می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر