ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از مصوبات این کمیسیون در لایحه رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت که براساس یکی از مصوبات رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش تعمیم می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر رضا حاجی‌پور با اشاره به جلسات کمیسیون آموزش برای بررسی لایحه رتبه بندی معلمان که از دوشنبه هفته جاری به صورت سه شیفت برگزار شده، گفت: یکی از مصوبات این جلسه، کاهش توقف در رتبه‌ها از ‪۶‬ سال به ۵ سال بود. این عدد برای معلمان مناطق محروم، مرزی و عشایری ۴ سال و برای نخبگان ۳ سال محاسبه خواهد شد.

وی افزود: حذف شرط ۲ سال تجربه ورود به رتبه‌بندی و تعمیم رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش با اشاره به مصوبه است کمیسیون مبنی بر حذف محدودیت‌های دستیابی به رتبه ها (سقف درصدی برای هر رتبه) نیز گفت: همچنین بر اساس مصوبه کمیسیون، سقف سنوات دسترسی به رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم از ۲۰ و ۲۶ به ۱۵ و ۲۱ تقلیل یافت.

وی اضافه کرد: همچنین با نظر اعضا کمیسیون در این لایحه قید شد که وزارت آموزش و پرورش مکلف است ظرف یک ماه آیین نامه مربوط را با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی به تصویب هیات دولت برساند.

حاجی‌پور در پایان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم مصوبه کمیسیون را هرچه سریع‌تر به صحن علنی ارسال و بعد از بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال کنیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر