نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه

کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست

کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ضمن استقبال از رای دادگاه بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت به جرم ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت گفت: رای دیوان بین‌المللی کیفری در عین حال رسواکننده غربی‌هاست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدکمال خرازی درباره رای دادگاه لاهه گفت: کشور‌های اروپایی عضو این دیوان بین‌المللی باید این حکم را اولا اجرا کنند و ثانیا به این سوال پاسخ دهند که چرا تا به حال حامی چنین جنایتکارانی بوده‌اند و سلاح‌های مرگبار و منابع مالی خود را در اختیار آنها قرار می‌دادند؟

وی افزود: اروپایی‌ها اینک که جنایات جنگی سران رژیم اسراییل به تایید دیوان بین‌المللی کیفری رسیده است، باید روشن سازند که آیا باز هم به حمایت سیاسی، مالی و تسلیحاتی خود از این رژیم جنایتکار ادامه خواهند داد یا مسیر دیگری را انتخاب خواهند کرد.

خرازی تصریح کرد: جالب‌تر آنکه مشاور امنیت ملی ترامپ نیز اعلام کرده است که این دیوان بین‌المللی اصلا اعتباری ندارد. این‌گونه مواضع، چهره واقعی و زشت دولت‌های غربی را که مدعی تمدن هستند، به خوبی ترسیم می‌کند. آنها مدعی حقوق بشر هستند، ولی در عمل مهم‌ترین ناقضان حقوق بشرند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: جنگ غزه و لبنان بسیاری از واقعیات را که تاکنون مستور بود، آشکار و مدعیان غربی دموکراسی و حقوق بشر را رسوا ساخت. وتوی مجدد قطعنامه آتش‌بس غزه در جلسه دیشب شورای امنیت که مورد تایید ۱۴ عضو آن شورا قرار گرفت، نشان داد که آمریکا عمیقا شریک جنایات رژیم اسراییل است.

وی ادامه داد: این قطعنامه متوازن خواستار آتش‌بس فوری و بدون شرط از یکسو و از سوی دیگر، آزادی اسرای اسراییلی بود. وتوی چنین قطعنامه متوازنی به خوبی نشان داد که آمریکا همانند رژیم اسراییل خواستار خاتمه این جنگ نیست و طرح‌هایی که تا به حال برای خاتمه این جنگ پیشنهاد می‌داده است و رژیم اسراییل با انواع حیله‌ها آن پیشنهاد‌ها را به بن‌بست می‌رسانده است، صرفا یک بازی سیاسی هماهنگ بوده است، به طوری که چه آمریکا و چه اسراییل خواستار نابودی کامل فلسطین هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار