سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت

سرلشکر سلامی با اشاره صدور حکم محاکمه سران اسرائیل گفت: دیوان بین المللی کیفری در یک اقدام پسندیده سران رژیم صهیونیستی را به عنوان جنایتکاران جنگی معرفی کرد که باید تحت تعقیب قرار بگیرند و دستگیر شوند و محاکمه شوند. این یک پیروزی بزرگ برای نهضت مقاوم فلسطین و لبنان بود. این به مفهوم پایان سیاسی رژیم صهیونیستی بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۲۶۳۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در رزمایش الی بیت‌القدس ۶۰ هزار بسیجی در خوزستان با گرامیدا‌شت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته بسیج اظهار داشت: امروز وقتی این اجتماع بسیجیان را دیدم آرزو کردم کاش شما در صدر اسلام می‌بودید؛ اگر شما می‌بودید قطعا امام علی (ع) شهید نمی‌شدند، امام حسن (ع) در مقابل سپاه معاویه تنها نمی‌ماند و اگر شما می‌بودید عاشورا این گونه اتفاق نمی‌افتاد و اگر شما می‌بودید ائمه اطهار (ع) در مقابل ظالمان تنها نمی‌ماندند.

وی با بیان اینکه امروز افتخار کردم که در بین بسیجیان عزیزمان حضور پیدا کردم، افزود: از این دیار شهدایی عزیز برخاستند و در مقابل دشمنان ایستادند و نگذاشتند دشمن به خاک ایران تجاوز کند. این سرزمین شهداست؛ اینجا سرزمین عملیات‌های بزرگ ایران علیه دشمنان تا بن دندان مسلح است؛ همه قدرت‌های جهانی که علیه ایران برخواستند.

سرلشکر سلامی از خوزستان به عنوان سرزمین نزول ملاک الهی برای نصرت دادن به رزمندگان پرتوان و پرشور اسلام یاد کرد و گفت: خوزستان تجربه شکست دادن قدرت‌های بزرگ را در تاریخ خود را دارد و سرزمین فتوحات و فتح‌های مبین و آشکار و سر‌زمین نصرت‌هاست.

فرمانده کل سپاه با اشاره به هفته بسیج اظهار داشت: بسیج میراث ماندگار امام راحل است؛ و بعد از ایشان، امام خامنه‌ای این شجره بزرگ را در باور مردم ایران و مردمان بلاد اسلامی کاشتند و امروز بذر‌های مقاومت در عراق، یمن، لبنان، فلسطین و ... به درختان ریشه داری تبدیل شده که همه استکبار جمع شده‌اند تا این درخت را بین ببرند، اما چیزی جز شکست نصیبشان نشده است.

وی با بیان اینکه بسیجیان لباس عزت بر تن کرده و در میدان جهاد حضور یافته‌اند، ادامه داد: بسیجیان زینت ولایت هستند و تصویر بسیج را همه جهانیان می‌شناسند و تفکر بسیج از مرز‌های ایران بیرون رفته است و هر کجا سر می‌رسند دشمن می‌گریزد و تا هستند ا‌سلام عزیز است و ولی زمان تنها نمی‌ماند و شما به مانند حلقه انگشتر ولی فقیه را در بر گرفته‌اید و با شما همه راه را می‌توان طی کرد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه با بسیجیان هر دشمنی را می‌شکنیم و قله‌ها فتح خواهیم کرد، گفت: در غزه دشمنان شکست خو‌ردند و مقاومت روز به روز در حال پیشرفت و شکست دشمن صهیونیست هستند.

وی با بیان اینکه این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد و همه در پناهگاه به سر می‌برند و لرزه بر اندام دشمنان افتاده است، تصریح کرد: اسرائیل آشفته است و افسرده شده اند و ارتش آنها خسته شده و برعکس موتور حزب‌الله و جبهه مقاومت روشن شده است.

سرلشکر سلامی با اشاره صدور حکم محاکمه سران اسرائیل گفت: دیوان بین المللی کیفری در یک اقدام پسندیده سران رژیم صهیونیستی را به عنوان جنایتکاران جنگی معرفی کرد که باید تحت تعقیب قرار بگیرند و دستگیر شوند و محاکمه شوند. این یک پیروزی بزرگ برای نهضت مقاوم فلسطین و لبنان بود. این به مفهوم پایان سیاسی رژیم صهیونیستی بود.

وی گفت: ادامه این جنگ فقط به نابودی اسرائیل می‌انجامد و اگر مسلمان با هم متحد شوند این جرثومه فساد نابود خواهد شد وقطعا این راه طی خواهد شد و جهان با ظلم دوام نمی‌آورد و باید با نگاه به سونوشت پیشینیان خواهیم دید که نابودی در انتظار اسرائیل است؛ مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر